reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
to nic tylko wam pozazdrościć ja już mam problem zmieścić się w spodnie. O spodenkach krótkich mogę tylko pomarzyć ze się w nie zmieszczę. Muszę kupić jakieś spodenki 😊
Może rzeczywiście przy tyłozgięciu tak mamy. Ja większość krótkich na szczęscie mam z gumką w pasie więc liczę na to, że będa się rozciągać razem z brzuchem😅

Ale pech z tymi spodniami z vinted, można je oddać?

Hej, a co stosujecie na zapobieganie rozstępom ?
Ja codziennie masuję brzuch balsamem regenerującym samarite, czasem szczotkowanie na sucho wjedzie jak nie zapomnę (ale najczęściej zapominam😂). Mam nadzieję, że uda mi się ich uniknąć, moja mama i babcia praktycznie nie mają rozstępów więc może i mi się poszczęści 🙈

Ja codziennie masuję brzuch balsamem regenerującym samarite, czasem szczotkowanie na sucho wjedzie jak nie zapomnę (ale najczęściej zapominam😂). Mam nadzieję, że uda mi się ich uniknąć, moja mama i babcia praktycznie nie mają rozstępów więc może i mi się poszczęści 🙈
Ojjj to zazdroszcze, bo geny robią prawie całą robotę.. ja już miałam drobne przed ciążą więc wiem ze nie unikne tego. Póki co dwa razy dziennie stosuje balsam z rossmanna Palmer's Cocoa Butter Formula Massage Cream for Stretch Marks, czytam opinie niby nie jest zły

Hej, a co stosujecie na zapobieganie rozstępom ?
Ja właśnie zastanawiam się nad tym co kupić .. już muszę zacząć stosować bo zaczynają mi się pojawiać rozstępy 😳 dzisiaj byłam na badaniach krwi i rozłożyli mi na 2 dni bo stwierdziły że za dużo na jeden raz ☺️dzisiaj 6 próbówek a jutro 7 . Już dzisiaj 200 zł mniej w portfelu

Ja właśnie zastanawiam się nad tym co kupić .. już muszę zacząć stosować bo zaczynają mi się pojawiać rozstępy 😳 dzisiaj byłam na badaniach krwi i rozłożyli mi na 2 dni bo stwierdziły że za dużo na jeden raz ☺️dzisiaj 6 próbówek a jutro 7 . Już dzisiaj 200 zł mniej w portfelu
Ojejku, a co za badania robisz że tyle krwi ci wysysają?

reklama
Do góry