reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Czy Wasze dzieciaczki też bywają zupełnie nieaktywne na usg?
wczoraj był jeden delikatny koziołek i kilka ruchów rączką, a później leżał na boku i miał w głębokim poważaniu jakiekolwiek próby zachęcenia go do ruchu. Lekarz nie uznał tego za powód do zmartwienia, ale ja panikuje.
może poprószy będziesz miała spokojnego dzieciaczka. 😊 moja córka się wiercila a teraz na tyłku nie usiedzi 😂

Dziewczyny a jak wasze brzuszki ? Mnie już tak wywaliło że muszę lecieć na poszukiwania jakiś legginsów bo w zwykle jeansy się już nie dopinam 😳

Dziewczyny a jak wasze brzuszki ? Mnie już tak wywaliło że muszę lecieć na poszukiwania jakiś legginsów bo w zwykle jeansy się już nie dopinam 😳
Ja już od 8 tygodnia miałam ciasno w spodniach a w 10 to już mogłam zapomnieć o moich jeansach😂 u mnie ciąża bliźniacza a brzuch rośnie mi jak szalony 😂 jestem w połowie 11 tygodnia a już mi ciężko ukryć brzuch🙈

U mnie tyłozgięcie, więc nic nie widać 😅
Mam nadzieję, że tak pozostanie do 5-6 miesiąca 😅
Ale jednych jeansów już nie noszę, bo mnie uciskają. A jak u Was z wagą? U mnie obecnie jest już -4 kg.

U mnie tyłozgięcie, więc nic nie widać 😅
Mam nadzieję, że tak pozostanie do 5-6 miesiąca 😅
Ale jednych jeansów już nie noszę, bo mnie uciskają. A jak u Was z wagą? U mnie obecnie jest już -4 kg.
U mnie jest -2kg (a jestem niska). Ale mogę powiedzieć że po prostu doszłam do wakacyjnej wagi bo po zimie ważyłam te 2 kg więcej. 11tc

Ostatnia edycja:
reklama
Robiłyście może risercz na temat DHA i suplementów/leków z nim? Zastanawiam się nad tranem (Tran Hasco, lek), ale tran ma sporo witaminy A, czy w drugim trymestrze też jest ban na większe ilości witaminy A, czy moze lekarze zalecali Wam suplementy z DHA?
Mi zalecił pregna DHA, oprócz tego mam brać pregna plus

Do góry