Gratulacje!!Jeju, dziewczyny nie wierzę!!! . Zobacz załącznik 1258259
reklama
Dariuszka90
Fanka BB :)
I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadzieję wczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
Trzymaj się. Będzie dobrzeI ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadzieję wczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
kateee.4
Będzie dobrze, trzymamy kciuki.I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadzieję wczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
Ewelina:)
O jeju, żeby wszystko było okI ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadzieję [emoji26] wczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej [emoji26]
W którym tygodniu jesteś?
Kasiix
Aktywna w BB
Bądź dobrej myśli, trzymaj się.I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadzieję wczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
bedzie dobrze! Jak dlugo zamierzaja Cie trzymac??I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadzieję wczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
Ewelina @
I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadzieję wczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
Musi być dobrze
reklama
Dariuszka90
5+2O jeju, żeby wszystko było ok
W którym tygodniu jesteś?
Podziel się: