basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
Jeju, dziewczyny nie wierzę!!! .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJeju, dziewczyny nie wierzę!!! . Zobacz załącznik 1258259
gratulacjeJeju, dziewczyny nie wierzę!!! . Zobacz załącznik 1258259
Super . GratulujęJeju, dziewczyny nie wierzę!!! . Zobacz załącznik 1258259
Serio takie dobre? Zobaczymy Tak chyba najważniejszy jest przyrost. Ja zrobię jeszcze raz wyniki w następnym tygodniu. PozdrawiamBardzo mi przykro trzymaj się. Nawet nie umiem sobie wyobrazić, co czujesz.
Masz tak dobre wyniki, że jestem w stresie. Ale moje laboratorium ma chyba inne widełki, bo u mnie w wartościach referencyjnych są niższe wyniki wzrost jednak był o 178 % po 48 godzinach i tego się trzymam.
tak, często mam takie bóle jak przed okresem, a jeden dzień dość mocno dawał mi się we znaki prawy jajnik już się trochę martwiłam, ale później się to uspokoiło, czasem tylko takie ciągniecie delikatne czuje w jego okolicySuper! Koniecznie napisz jak po wizycie masz bóle brzucha?
Przykro mi. Trzymaj sięHej dziewczyny niestety mam złe wieści lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci
No to widocznie zostaniesz styczniowa mamusia!!!Cześć dziewczyny, do mnie dziś zawitała wredna , zaczynam nowy cykl Niestety grudniowa mama nie jest mi pisana ale będę was podczytywać.
i ja mam ciąża+Dziewczyny jaka apke polecacie do monitorowania ciazy?