reklama
basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
Hahah ja też mam w planach iść już ogródek ogarnąć, ale na razie brak motywacji . Może chcesz pomóc?? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Miłej soboty [emoji16][emoji16]ja ruszam pielic ogródek [emoji1787]
Ewelina @
ja mam Ciąża +Dziewczyny jaka apke polecacie do monitorowania ciazy?
Ciąża+Dziewczyny jaka apke polecacie do monitorowania ciazy?
G
guest-1666585370
Gość
Hej dziewczyny.
Chciałam się zapytać czy to normalne że tak boli macica? Czasami ból w nocy mnie potrafi obudzić... w dzień też boli... powinnam się martwić?
Chciałam się zapytać czy to normalne że tak boli macica? Czasami ból w nocy mnie potrafi obudzić... w dzień też boli... powinnam się martwić?
czekamnaskarb
Super! Koniecznie napisz jak po wizycie masz bóle brzucha?o to tak jak ja tez 5 tydzień i wizyta 23.04
czekamnaskarb
Mam bardzo podobnie. Wieczorem czuje jakby rozciąganie brzucha, ból, w nocy dzisiaj miałam większy ból, taki skurcz. Nie trwał długo więc myślę, że wszystko jest w porządku, w końcu dużo się w nas teraz zmienia w dzień spokójU mnie znów się zaczyna, cały dzień bez objawów a wieczorem jakby ciągnięcie w brzuchu uda mi się zasnąć a w nocy się budzę przez to
Ewelina @
tez wczoraj miałam wieczorem taki silniejszy ból ale po paru chwilach przeszedłMam bardzo podobnie. Wieczorem czuje jakby rozciąganie brzucha, ból, w nocy dzisiaj miałam większy ból, taki skurcz. Nie trwał długo więc myślę, że wszystko jest w porządku, w końcu dużo się w nas teraz zmienia w dzień spokój
reklama
czekamnaskarb
Kochana, bardzo mi przykro nawet nie potrafię sobie wyobrazić Twojego bólu ale nie załamuj się, na pewno będziesz mieć jeszcze wymarzone maleństwo ;*Hej dziewczyny niestety mam złe wieści lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci
Podziel się: