reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny.
Chciałam się zapytać czy to normalne że tak boli macica? Czasami ból w nocy mnie potrafi obudzić... w dzień też boli... powinnam się martwić?

U mnie znów się zaczyna, cały dzień bez objawów a wieczorem jakby ciągnięcie w brzuchu uda mi się zasnąć a w nocy się budzę przez to 😬
Mam bardzo podobnie. Wieczorem czuje jakby rozciąganie brzucha, ból, w nocy dzisiaj miałam większy ból, taki skurcz. Nie trwał długo więc myślę, że wszystko jest w porządku, w końcu dużo się w nas teraz zmienia :) w dzień spokój 😁

Mam bardzo podobnie. Wieczorem czuje jakby rozciąganie brzucha, ból, w nocy dzisiaj miałam większy ból, taki skurcz. Nie trwał długo więc myślę, że wszystko jest w porządku, w końcu dużo się w nas teraz zmienia :) w dzień spokój 😁
tez wczoraj miałam wieczorem taki silniejszy ból ale po paru chwilach przeszedł 😉

reklama
Hej dziewczyny niestety mam złe wieści😭 lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci 😭
Kochana, bardzo mi przykro :( nawet nie potrafię sobie wyobrazić Twojego bólu :( ale nie załamuj się, na pewno będziesz mieć jeszcze wymarzone maleństwo ;*

Do góry