A
AgnesAU
Gość
Właśnie sprawdziłam w google, ładnie tam jest a mieszkasz tam z całą rodziną czy wyjechałaś sama z partnerem albo sama? Ja byłam tylko w Amsterdamie i w dodatku raz, bardzo chciałam jechać drugi raz przed wylotem tu do Australii bo mam bardzo pozytywne wspomnienia z pierwszej wizyty. Ale zawsze coś wypadało. Ja od dziecka gdy miałam 10lat to marzyłam aby mówić po francusku i mieszkać we Francji. I wyjechałam tam do liceum i potem już dużo podróżowałam, skończyłam tam liceum i potem studia. No i mój przyjaciel jest teraz moim mężem to Twoja pierwsza ciąża? Bo ja w pierwszej w ogóle brzucha przez pierwsze miesiące nie miałam i nawet cisnęłam crossfit do 37tc, a teraz to kompletnie inaczej, zaczynam 11tc i mega czuję ciążę i czuję że zaraz mi wyskoczy brzuch zresztą już mam wrażenie że widać. Dobrego weekenduja mieszkam jakieś 20km od Rotterdamu w Maassluis. To lubisz zmieniać tak miejsce zamieszkania czy po prostu jesteś zmuszona swoją sytuacja? Dzisiaj ostatni dzień 12 tygodnia . Brzuszek już trochę widać, co bym nie zjadła to zaraz mi go wypycha