reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ja jestem za zamkniętym wątkiem można wkleić linka jak ktoś będzie chciał dołączyć to się dopisze. Tak miałyśmy 7 lat temu tylko przyniosłyśmy się na messengera później i do dziś mamy kontakt . Jeżeli chodzi o szczepienie na dzień dzisiejszy się nie zaszczepić bo nie ma badań potwierdzających bezpieczeństwo względem dziecka. W pierwszej ciąży kupiłam sobie tylko jedne spodnie z hm i miałam przeć cała ciąże a teraz myśle nad leginsami i jakieś z 3 bluzki ciążowe bo do końca lipca będę pracować już ustaliłam z przełożona a w jeansy się już nie mieszczę 😂😂

tez czekam na poprawę drugiego trymestru. U mnie dziś trochę lepiej bo udało się nie wymiotować i nie było mdłości , a teraz po kanapce przyszły mdłości i tak o.
współczuje wszystkim które wymiotują albo tylko mdłości maja. Nic przyjemnego

Ja mam kolejna wizytę dopiero w połowie czerwca, ale w między czasie prenatalne. Lekarz specjalnie tak się ze mną umówił, co by jak najrzadziej "tam gmerac" 😉

Mam termin i się szczepię. Mój gin jest jak najbardziej na tak, tylko Pfizerem. Mówił, że koleżanki lekarki, w ciąży, też się szczepiły

A gdzie? Ja nie pytałam, przed wizytą zapytam.
Ja mam usg prenatalne 3.06 i potem będę robiła amniopunkcje.
Będziesz robiła amniopunkcje? Z jakiego powodu? Nie boisz się? Masz kogoś sprawdzonego?

Załączniki

• IMG_0566.jpg
    IMG_0566.jpg
    268 KB · Wyświetleń: 64
Dziewczyny ja covid miałam w marcu... Dziś moja bratowa była u swojego lekarza jest w 21 tygodniu ciąży i Pani doktor jej powiedziała żeby się nie szczepila...
teraz to ciężko podjąć decyzje. Raz mówią ze nie innym razem ze tak. Ja myśle ze może teraz jesteśmy w tym lepszym okresie bo ciąże przechodzimy w lato a nie zimne i może jakoś da radę się uchronić. Ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo.

Hola gratulacje!
Ja oczywiście padlam i siedzę sobie w łóżku 🙉
Byliśmy połazić trochę z psem, chwilę w sklepie i już się zmęczyłam heh.

Wróciłam! Cudowna wizyta 🥰 ciąża przebiega bez problemów, wyniki badań podobają się ginekologowi. Oczywiście najważniejsze, że seruszko sobie bije, dzidziuś się rusza i ma już 3,5cm! To starsza ciąża niż wyszło na poprzednich badaniach, 10 tydzień 😀 wstawiam zdjęcia mojego skarbu największego 💚
cudownie 😍😍

reklama
Do góry