PaulinaSol
Fanka BB :)
zrób tak. Poszukaj gabinetu z dobrymi opiniami i sprzętem.Mam wynik bety z dziś. 108tyś... kurde aż mi się wierzyć nie chce że coś jest nie tak... chyba się jutro gdzieś przejdę prywatnie na USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrób tak. Poszukaj gabinetu z dobrymi opiniami i sprzętem.Mam wynik bety z dziś. 108tyś... kurde aż mi się wierzyć nie chce że coś jest nie tak... chyba się jutro gdzieś przejdę prywatnie na USG
a jakiej wielkości zarodek?Patrzę teraz na to moje usg z 6+5 I się zastanawiam czy zarodek nie jest za malutki jak na tak duży pęcherzyk...
W tygodniu 6+5 miał 0,71 cma jakiej wielkości zarodek?
to moim zdaniem nie jest za mały u mnie przy 6w 0d nawet nie zmierzyła bo za tyciusieW tygodniu 6+5 miał 0,71 cm
Ja kocham modę xD jestem ogólnie pro eko i natura ale niestety jeśli chodzi o ciuchy... tu nie potrafię się ograniczać... moja szafa pęka w szwach, córki szafa pęka w szefach... Mąż łapie się za głowę ale no cóż poradzić...ja naprawdę mam awersję do ciuchów. Nawet nie znam się na markach. Raz na sezon zamawiam jakieś ciuchy przez neta i tyle. Buty też zamawiam w lumpeksach nie umiem się odnaleźć bo trzeba szukać, szperać a ja po 3 min juz mam dość i wychodzę.
Moja córka na shopping jeździ z babcią bo twierdzi że ja się nie nadaje.
Bardzo dobry rozmiar ja 6+3 i 6mm a w 6+1 2,6mmW tygodniu 6+5 miał 0,71 cm
Zarodek miał 0,71, ale zobaczcie w jakim jest dużym pęcherzyku.to moim zdaniem nie jest za mały u mnie przy 6w 0d nawet nie zmierzyła bo za tyciusie
zazdroszczę!!! Ja mam same tshirty białe i czarne i jeansy. Teraz nie mam nic bo jeansy ciasne i dupa. Nie mam nawet jednej sukienki bo zawsze myślałam że jestem za grubaJa kocham modę xD jestem ogólnie pro eko i natura ale niestety jeśli chodzi o ciuchy... tu nie potrafię się ograniczać... moja szafa pęka w szwach, córki szafa pęka w szefach... Mąż łapie się za głowę ale no cóż poradzić...