Paradoksalna
Fanka BB :)
Albo prowokacja... bo tak to trzeba być naprawdę idiotą...To brzmi jak jakaś marną prowokacja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo prowokacja... bo tak to trzeba być naprawdę idiotą...To brzmi jak jakaś marną prowokacja...
Jak to czytam to zaczynam siebie podejrzewac o najgorsze... Co moglabym takiej *** zrobić.To ta panienka tutaj ....
my tutaj boimy się o każdy dzień a ona ....
Oj to trochę wyglada na to (jeśli to nie prowokacja) że dziewczyna potrzebuje iść do specjalisty, nadal widać ma psychiczny problem jeśli chodzi o wygląd... Niestety, ja tez miałam bulimię i epizod anorektyczny, wyleczyłam się z tego, ale wyobrażam sobie jaki dziewczyna może mieć w głowie teraz koszmar w związku ze zmieniającym się ciałem, to co ona pisze nie jest zdrowe i normalne, zaleciła bym natychmiastową konsultację z psychiatrą, aborcja tu może być wskazana. Ja wiem jak. Iektore kobiety może to wkurwić, bo one się tyle starają a tu taki kwiatek, ale nie możemy tak na to patrzeć, każdy jest indywidualnym bytem i nie może y innym kazać robić czegoś bo my nie może h tego zrobić. Jak to się mówi, gdzie diabeł nie może tam babę pośle... Tak nie może być, dziewczyna potrzebuje ewidentne wsparcia i pomocy w ustaleniu priorytetow. Oczywiście jeśli to nie jest prowokacjaTo ta panienka tutaj ....
my tutaj boimy się o każdy dzień a ona ....
Ja robię papa i prenatalne razem podobno musi być w tym samym dniu za pierwszym razem tez tak miałam a nad Nifty jeszcze myśle muszę pomyśleć i poczytać. Jak tam nasze wizytujące dziewczyny ???
Ja dziś o 18 dopiero, skośne do tego czasuJa robię papa i prenatalne razem podobno musi być w tym samym dniu za pierwszym razem tez tak miałam a nad Nifty jeszcze myśle muszę pomyśleć i poczytać. Jak tam nasze wizytujące dziewczyny ???
Oj to trochę wyglada na to (jeśli to nie prowokacja) że dziewczyna potrzebuje iść do specjalisty, nadal widać ma psychiczny problem jeśli chodzi o wygląd... Niestety, ja tez miałam bulimię i epizod anorektyczny, wyleczyłam się z tego, ale wyobrażam sobie jaki dziewczyna może mieć w głowie teraz koszmar w związku ze zmieniającym się ciałem, to co ona pisze nie jest zdrowe i normalne, zaleciła bym natychmiastową konsultację z psychiatrą, aborcja tu może być wskazana. Ja wiem jak. Iektore kobiety może to wkurwić, bo one się tyle starają a tu taki kwiatek, ale nie możemy tak na to patrzeć, każdy jest indywidualnym bytem i nie może y innym kazać robić czegoś bo my nie może h tego zrobić. Jak to się mówi, gdzie diabeł nie może tam babę pośle... Tak nie może być, dziewczyna potrzebuje ewidentne wsparcia i pomocy w ustaleniu priorytetow. Oczywiście jeśli to nie jest prowokacja
a 12tydzien nie wypada w listopadzie? ☺ ja mam dzisiaj równy 10tc i termin 6 grudzień, czyli wychodzi maksymalnie 10t6d moze byc grudniowy czy się mylę?