Mam taką nadzieje, ze jest silne i ze będzie dobrze.Tak na następnej wizycie było już ok a brałam to pod język i kazał ta paczkę dokończyć tam jest 30 sztuk
Uszka do góry maleństwo jest silne zobaczysz
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
I jak teraz jest ?
A tobie coś na to zapisał ?
Żeby serduszko polepszyć ?
Dam znać co wyszło na wizycieDokładnie, mała wojowniczka/wojownik rośnie będzie dobrze, serduszko bije a to najważniejsze, jeszcze przyspieszy wierze w to. W poniedziałek obie trzymamy za siebie kciukasy
30.04 Dostałam luteinę dopochwowo 2x100mg i mam leżeć. A dzisiaj na izbie przyjęć lekarz stwierdził, ze ciąży w 8 tyg nie da się uratować i jak ma poleciec to poleciA tobie coś na to zapisał ?
Żeby serduszko polepszyć ?
Ewelina @
30.04 Dostałam luteinę dopochwowo 2x100mg i mam leżeć. A dzisiaj na izbie przyjęć lekarz stwierdził, ze ciąży w 8 tyg nie da się uratować i jak ma poleciec to poleci
Matko jakie podejście
Masz tutaj nas i my jesteśmy od tego żeby siebie w trudnych chwilach wspierać
Trzymam za ciebie kciuki mocno w poniedziałek
Powiec twojej dzidzi ze tutaj za dużo ciotek czeka na forum na niego ze musi dotrwać z mamusia do grudnia
Paradoksalna
okropni są tacy lekarze... jak można tak powiedzieć... on powinien poleciec... na księżyc... odpoczywaj, znajdź sobie coś co będzie odwracać Twoją uwagę od zamartwiania się, bo teraz to jest zupełnie nie potrzebne. Poniedziałek tuż tuż, wszystko będzie dobrze30.04 Dostałam luteinę dopochwowo 2x100mg i mam leżeć. A dzisiaj na izbie przyjęć lekarz stwierdził, ze ciąży w 8 tyg nie da się uratować i jak ma poleciec to poleci
Codziennie rozmawiam z brzuchem, proszę, żeby dało radę i mnie nie opuszczało, bo się po tym nie pozbieramMatko jakie podejście
Masz tutaj nas i my jesteśmy od tego żeby siebie w trudnych chwilach wspierać
Trzymam za ciebie kciuki mocno w poniedziałek
Powiec twojej dzidzi ze tutaj za dużo ciotek czeka na forum na niego ze musi dotrwać z mamusia do grudnia
Tez się zastanawiam jak tak można... tym bardziej, ze ten lekarz na znanym lekarzu ma same pozytywne opinie a jak odpowiadał na pytania zadane przez użytkowniczki tego właśnie portalu to pisał, że można ciąże uratować Widać lubi zapach pieniążkówokropni są tacy lekarze... jak można tak powiedzieć... on powinien poleciec... na księżyc... odpoczywaj, znajdź sobie coś co będzie odwracać Twoją uwagę od zamartwiania się, bo teraz to jest zupełnie nie potrzebne. Poniedziałek tuż tuż, wszystko będzie dobrze
reklama
Paradoksalna
Obsmarowała bym go za to jakie miał podejście...Tez się zastanawiam jak tak można... tym bardziej, ze ten lekarz na znanym lekarzu ma same pozytywne opinie a jak odpowiadał na pytania zadane przez użytkowniczki tego właśnie portalu to pisał, że można ciąże uratować Widać lubi zapach pieniążków
Podziel się: