Ewelina:)
Fanka BB :)
A jaki wyszedł ci cukier?Ja mam krzywą we wtorek a jeszcze książeczki ciążowej nie mam 1[emoji85][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki wyszedł ci cukier?Ja mam krzywą we wtorek a jeszcze książeczki ciążowej nie mam 1[emoji85][emoji23]
lekarz stwierdził ze mimo zwykłych witamin mam brać dodatkowo dwa razy dziennie po jednej pigułce preparatu „szelazo”A jakie żelazo bierzesz? Coś w witaminach już jest czy dodatkowo?
Mi mój gin powiedział, że niekoniecznie musi się powtórzyć. Obciążenie glukozą muszę zrobić na kolejną wizytę tj. 27.05, więc za niedługo będę miała jasność. Chociaż coś czuję, że będzie powtórka.Piszecie o tych krzywych cukrowych. Mam pyt czy jak ktoś miał w pierwszej ciąży cukrzycę ciążowa to w tej też będzie?
Moja też młodsza 2 tygodnie i już zobaczyłam serduszko także spokojnieu mnie tez o jakieś 10dni młodsza
kurde to pewnie u mnie też tylko wtedy była ciąża bliźniacza może jak jedno to cukrzyca mnie minie...mam nadziejęMi mój gin powiedział, że niekoniecznie musi się powtórzyć. Obciążenie glukozą muszę zrobić na kolejną wizytę tj. 27.05, więc za niedługo będę miała jasność. Chociaż coś czuję, że będzie powtórka.
93 na czczo. Ostatnio miałam 92 na czczo i miałam zdiagnozowaną. Tak wkec to tylko formalnosc. Poza tym diabetolog mi zapowiedzial że jak wyjdzie dobrze to za miesiąc znowu obciążenie glukozą, i ogólnie to raz na miesiące mam powtarzać żeby nie przegapić momentu... więc już chyba wolę pić raz - niech wyjdzie ta cukrzyca i z głowyA jaki wyszedł ci cukier?
Zapytaj się go czy masz go zgłosić do sądu pracy, nie ma prawa wymuszać na Tobie wykonywania obowiązków służbowych, gdy jesteś na L4. Pieprzony januszex, z takimi trzeba krótko. Poza tym skoro jesteś na umowie o pracę na czas nieokreślony to bierz L4 do końca ciąży a potem macierzyński, nie zwalniaj się i nie składaj wypowiedzenia!To jest bardzo specyficzny człowiek... On w ogóle ludzi nie szanuje... Chęć zajścia w ciążę tam mnie trzymała. W grudniu poroniłam i musiałam tam wracać z podkulonym ogonem. Było mi podwójnie ciężko... Drugi raz bym tego nie zniosła... Może i dobrze się stało. Przynajmniej już mi dadzą spokój. Tak to wydzwaniali do mnie codziennie.... Przepraszam Was, ale musiałam to z siebie wyrzucić...
Nie musi być. Ale lepiej monitorować.Piszecie o tych krzywych cukrowych. Mam pyt czy jak ktoś miał w pierwszej ciąży cukrzycę ciążowa to w tej też będzie?