reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Pamiętajcie dziewczyny ze na tym etapie którym jesteśmy natura wie co robi, zdrowy płód się obroni 🙂trzymajcie się wszystkie ❤️
Patiiii ma rację leżały w szpitalu na oddziale z dziewczyną lat 41 pierwsze dziecko i plamila przez miesiąc!! Urodziła zdrową córeczkę, moja koleżanka z sali była po invitro o miał duży krwiak podkosmówkowy, ona wręcz krwawiła, urodziła zdrowego chłopca.

A ja poroniłam bo moje dziecko miało nieprawidłową budowę.

Co więcej moja kuzynka była w ciąży bliźniaczej, jedno dzieciątko poroniła około 10 tygodniu drugiej dziś ma rok.

Bratowa, duży torbiel na jajniku i mięśniak macicy. Torbiel pękła w trakcie ciąży, krwawiła, dziś jej synek na 2,5 roku.

Gdy dziecko jest zdrowe utrzyma się i szczęśliwie urodzi.

reklama
Patiiii ma rację leżały w szpitalu na oddziale z dziewczyną lat 41 pierwsze dziecko i plamila przez miesiąc!! Urodziła zdrową córeczkę, moja koleżanka z sali była po invitro o miał duży krwiak podkosmówkowy, ona wręcz krwawiła, urodziła zdrowego chłopca.

A ja poroniłam bo moje dziecko miało nieprawidłową budowę.

Co więcej moja kuzynka była w ciąży bliźniaczej, jedno dzieciątko poroniła około 10 tygodniu drugiej dziś ma rok.

Bratowa, duży torbiel na jajniku i mięśniak macicy. Torbiel pękła w trakcie ciąży, krwawiła, dziś jej synek na 2,5 roku.

Gdy dziecko jest zdrowe utrzyma się i szczęśliwie urodzi.
Tinulka dziękuję za te słowa :) Bardzo krzepiące

Dziewczyny ja też dziś zobaczyłam zarodek i serduszko ❤️ 6+3 ❤️ Wszystko jest w najlepszym porządku ❤️
IMG_20210505_155549.jpg

Ja tez juz po wizycie, jednak ciaza wypada na mlodsza wedlug OM 6+6 wedlug USG 5+6, narazie nie ma zarodka, jedynie cialko zolte. Kontrola 13 maja i zobaczymy czy cos sie pojawi czy dalej nic nie bedzie. Plamienie dzis sie znowu pojawilo przed wizyta, doktorka przy badaniu powiedziala ze juz plamienia nie ma i zeby sie nim nie przejmowac bo to mozliwe ze ciaza sie zagniezdza i stad ono

Gratulacje kochane udanych wizyt 🥰❤️🥰
I tak bardzo mi przykro z powodu strat 😔😔
Niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć 😢

reklama
Do góry