reklama
Hej dziewczyny mam do was pytanie. Wizytę u nowego ginekologa mam dopiero w przyszły piątek i dzisiaj byłam zrobić część badań prywatnie i właśnie dostałam wyniki ft3 i ft 4, samego tsh nie robiłam bo będę na NFZ robić i w ft4 wyszedł mi wynik 8.81 pmol/l i wychodzi, że to niedoczynność tarczycy bo norma jest od 11 i nie wiem teraz czy mam na gwałt starać się przełożyć wizytę czy z tym wynikiem mogę poczekać na spokojnie do następnego piątku. Ostatni raz badałam tarczycę dwa lata temu i wszystko było w normie.
Kasiaa123
Początkująca w BB
Ja na 9.45 i będzie 6+6 dzis czekam na beteJa również mam wizytę jutro na 8 i też będę 6+3
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Hej, ja bym nie czekała bo z tarczyca nie ma żartów na początku ciąży. Tak mi powiedziała moja lekarka . Nigdy nie miałam problemów z tarczyca a w ciąży tsh leciutko wyżej i dostałam od razu tabletki i mam je brać i nie przerywać mimo ze tsh spadło i jest na idealnym poziomie. Także ja bym nie czekała.Hej dziewczyny mam do was pytanie. Wizytę u nowego ginekologa mam dopiero w przyszły piątek i dzisiaj byłam zrobić część badań prywatnie i właśnie dostałam wyniki ft3 i ft 4, samego tsh nie robiłam bo będę na NFZ robić i w ft4 wyszedł mi wynik 8.81 pmol/l i wychodzi, że to niedoczynność tarczycy bo norma jest od 11 i nie wiem teraz czy mam na gwałt starać się przełożyć wizytę czy z tym wynikiem mogę poczekać na spokojnie do następnego piątku. Ostatni raz badałam tarczycę dwa lata temu i wszystko było w normie.
As.ia95
Wcześniej używałam balsamów, a teraz bio oil. Nic się nie dzieje, nic nie piecze ale tez mam trochę odstępu bo zastrzyki robię o 20, a olejek nakładam przed spaniem i ranoA smarujesz czymś brzuch? Chodzi mi o jakieś balsamy lub kremy do ciała? Bo w sumie to niewiem czy można czymś smarować.
W ramiona i uda narazie nie chce próbować bo się boję .
konieczne jest zrobienie całej trójki tarczycowej (tsh, ft3 i ft4) w jednym badaniu. Prawdopodobnie przy tym poziomie ft4 masz wysokie tsh lub niedługo gwałtownie wzrośnie. Ja na Twoim miejscu, zrobiłabym jak najszybciej badania. Sama mam hashimoto i niedoczynnosc od kilku lat wiec coś niestety o tym wiem..Hej dziewczyny mam do was pytanie. Wizytę u nowego ginekologa mam dopiero w przyszły piątek i dzisiaj byłam zrobić część badań prywatnie i właśnie dostałam wyniki ft3 i ft 4, samego tsh nie robiłam bo będę na NFZ robić i w ft4 wyszedł mi wynik 8.81 pmol/l i wychodzi, że to niedoczynność tarczycy bo norma jest od 11 i nie wiem teraz czy mam na gwałt starać się przełożyć wizytę czy z tym wynikiem mogę poczekać na spokojnie do następnego piątku. Ostatni raz badałam tarczycę dwa lata temu i wszystko było w normie.
PaulinaSol
Dziewczyny wyszly mi bakterie w moczu, ponad 900 a norma do 130. Nie czuje żebym miała jakieś zapalenie czy problem
reklama
Ewelina:)
Trzymam kciuki[emoji110]Ja dzisiaj wizyta 17:10 . W nocy już spać nie mogłam mam jakieś źle przeczucia że znowu pójdzie coś nie tak i na USG nie będzie nic .. muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo zwariuje do tego czasu
Podziel się: