reklama
G
guest-1666585370
Gość
Ja to samo.. na kurczaka nie mogę patrzeć. Wchodzi mi jedynie w panierce gdy zabija ten smak. Haha. Ogólnie bardzo się cieszyłam że mam taką lekką ciążę i niestety wykrakałam bo od jakiś 3 dni dzień w dzień mdłości...Ja jutro mam wizytę o 14 godz i będzie 6+3 , tak bardzo bym chciała żeby był już zarodek i serduszko i u siebie zauważyłam że nie mogę jeść w ogóle kurczaka ani nawet szynki z kurczaka bo mnie tak strasznie mdli ... Dobrze że mięso wieprzowe wchodzi dobrze
Dziękuję i wzajemnie będę trzymać mocno kciuki im bliżej wizyta tym bardziej stresującatrzymam kciuki chyba mamy ten sam termin. Ja idę w sobotę.
Ja nawet z panierką nie dam rady lekko nie ma ale warto Ja jak dziś zabrałam się za naczynia to mało pawia nie puściłam Tak mi tam śmierdziało ale jakoś dałam radęJa to samo.. na kurczaka nie mogę patrzeć. Wchodzi mi jedynie w panierce gdy zabija ten smak. Haha. Ogólnie bardzo się cieszyłam że mam taką lekką ciążę i niestety wykrakałam bo od jakiś 3 dni dzień w dzień mdłości...
Ja kurczaka bym jadła w każdej postaci, za to na wieprzowinę patrzeć nie mogę [emoji28] u mnie dziwne rzeczy z kawą, słabą kawę wypiję bez problemu, ale nie mogę zapachu fusów, dzisiaj ledwo dałam radę bez [emoji2961] umyć ekspres [emoji28]Ja nawet z panierką nie dam rady [emoji23] lekko nie ma ale warto [emoji3590] Ja jak dziś zabrałam się za naczynia to mało pawia nie puściłam [emoji2957] Tak mi tam śmierdziało ale jakoś dałam radę [emoji23]
Dariuszka90
Fanka BB :)
Ja posmarowałam całe ciało oliwka Johnson & Johnson...tragedia. Wysypka na całym ciele i zwędzi jakbym miała świerzba jakiegoś czytałam że w ciąży skóra robi się bardziej wrażliwa teraz potrzebuje wapno i coś hipoalergicznego bo skóra sucha...A smarujesz czymś brzuch? Chodzi mi o jakieś balsamy lub kremy do ciała? Bo w sumie to niewiem czy można czymś smarować.
W ramiona i uda narazie nie chce próbować bo się boję .
W takim razie powodzenia i trzymam mocno kciuki daj znać jak poszłoJa również mam wizytę jutro na 8 i też będę 6+3
W takim razie powodzenia i trzymam mocno kciuki daj znać jak poszłoJa również mam wizytę jutro na 8 i też będę 6+3
Mnie znów totalnie odrzuciło od kawy Jakoś nie mam ochoty a że pierwsze dziecko to też staram się być ostrożniejszaJa kurczaka bym jadła w każdej postaci, za to na wieprzowinę patrzeć nie mogę [emoji28] u mnie dziwne rzeczy z kawą, słabą kawę wypiję bez problemu, ale nie mogę zapachu fusów, dzisiaj ledwo dałam radę bez [emoji2961] umyć ekspres [emoji28]
reklama
Podziel się: