reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Witam trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze. Wyjeżdżam dziś nad morze zrobić reset nie myśleć nie denerwować się tylko powdychac jodu. Mam dziewczyny prośbę jak najmniej stresu ...myslcie pozytywnie...musi być dobrze w końcu dzieci urodziny grudniowe to dar świąteczny. ..😁😁 przyznam się sama jestem z grudnia mam urodziny 21 .12 Także może będzie prezent

reklama
My też już po pierwszej wizycie jest zarodek i serduszko już bije doktor powiedziała że wczesna ciąża dał skierowanie na wszystkie badania z krwi i na prenatalne załapaliśmy się z jakiegoś programu za darmo 🙂 następna wizyta 10.05 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Mi ginekolog nie dał jeszcze skierowania na prenatalne ale sama się zapisałam właśnie z darmowego programu :)

Ostatnia edycja:
Witam trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze. Wyjeżdżam dziś nad morze zrobić reset nie myśleć nie denerwować się tylko powdychac jodu. Mam dziewczyny prośbę jak najmniej stresu ...myslcie pozytywnie...musi być dobrze w końcu dzieci urodziny grudniowe to dar świąteczny. ..😁😁 przyznam się sama jestem z grudnia mam urodziny 21 .12 Także może będzie prezent
Wyjazd nad morze...😍Super!! Korzystaj i się niczym nie stresuj

Cześć dziewczyny!
w zeszłym cyklu nie załapałam się do Was i już się podłamałam a od wtorku takie cuda się dzieją! Na betę ide we wtorek chociaż się zastanawiam czy to konieczne? Każda z Was sprawdzała przyrost? Chce sobie odjąć tego stresu i czekania na wyniki... termin początek stycznia ale kto wie... pozwolę sobie Was podglądać i czasem odezwać, ok? Fajnie widzieć to co się dzieje trochę później ❤️
Gratulacje, piękna krecha! Ja wcale nie robiłam bety :) poszłam na badanie i było serduszko, jeśli masz się stresować to też nie sprawdzaj :)

reklama
Ja już po. Dostałam książkę, miałam usg. W pierwszej chwili lekarz kategorycznie zabronił wchodzenia tatusiowi, ale jak pacjentki się spóźniały i korytarz był pusty w ostatniej chwili go zawołał 😬🤟 słyszeliśmy serduszko ❤️ cudownie 🥰 dzidzia ma 1.46cm . Według OM 8+2 według USG 7+6 ale wszystko w normie bo owulację miałam przesuniętą o 2 dni 😁

Do góry