Witam trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze. Wyjeżdżam dziś nad morze zrobić reset nie myśleć nie denerwować się tylko powdychac jodu. Mam dziewczyny prośbę jak najmniej stresu ...myslcie pozytywnie...musi być dobrze w końcu dzieci urodziny grudniowe to dar świąteczny. .. przyznam się sama jestem z grudnia mam urodziny 21 .12 Także może będzie prezent
reklama
ja tez mam dziś pierwsza wizytę.. o 15.40 bardzo się denerwuje.. dzisiaj 7+1Cześć dziewczyny,
Miłego dnia Wam życzę
Ja mam dzisiaj o 14.30 pierwsza wizytę. Według aplikacji jestem 7+5tc więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie kciuki
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Mi ginekolog nie dał jeszcze skierowania na prenatalne ale sama się zapisałam właśnie z darmowego programuMy też już po pierwszej wizycie jest zarodek i serduszko już bije doktor powiedziała że wczesna ciąża dał skierowanie na wszystkie badania z krwi i na prenatalne załapaliśmy się z jakiegoś programu za darmo następna wizyta 10.05 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Ostatnia edycja:
czekamnaskarb
Wyjazd nad morze...Super!! Korzystaj i się niczym nie stresujWitam trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze. Wyjeżdżam dziś nad morze zrobić reset nie myśleć nie denerwować się tylko powdychac jodu. Mam dziewczyny prośbę jak najmniej stresu ...myslcie pozytywnie...musi być dobrze w końcu dzieci urodziny grudniowe to dar świąteczny. .. przyznam się sama jestem z grudnia mam urodziny 21 .12 Także może będzie prezent
czekamnaskarb
Gratulacje, piękna krecha! Ja wcale nie robiłam bety poszłam na badanie i było serduszko, jeśli masz się stresować to też nie sprawdzajCześć dziewczyny!
w zeszłym cyklu nie załapałam się do Was i już się podłamałam a od wtorku takie cuda się dzieją! Na betę ide we wtorek chociaż się zastanawiam czy to konieczne? Każda z Was sprawdzała przyrost? Chce sobie odjąć tego stresu i czekania na wyniki... termin początek stycznia ale kto wie... pozwolę sobie Was podglądać i czasem odezwać, ok? Fajnie widzieć to co się dzieje trochę później
Ewelina:)
Oj to za chwilę, trzymam kciuki[emoji110] ja tez dzisiaj idę o 18 na wizytę, jestem ciekawa co tam się dzieje, ostatnia wizyta 3 tyg temu, był tylko pęcherzyk, teraz wg OM 8+1...Ja dziś na 9 wizyta. Stresik jest. Dziś dostanę kartę [emoji51]
Ewelina:)
Trzymamy mocno[emoji110][emoji110][emoji110] powodzenia[emoji4]Cześć dziewczyny,
Miłego dnia Wam życzę
Ja mam dzisiaj o 14.30 pierwsza wizytę. Według aplikacji jestem 7+5tc więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie kciuki [emoji4]
PaulinaSol
Ja również dzis czekam pod gabinetem. Wg apki 7+1
reklama
Dariuszka90
Ja już po. Dostałam książkę, miałam usg. W pierwszej chwili lekarz kategorycznie zabronił wchodzenia tatusiowi, ale jak pacjentki się spóźniały i korytarz był pusty w ostatniej chwili go zawołał słyszeliśmy serduszko cudownie dzidzia ma 1.46cm . Według OM 8+2 według USG 7+6 ale wszystko w normie bo owulację miałam przesuniętą o 2 dni
Podziel się: