Ja też mam wtedy pierwszą wizytę będę mieć 5+5, mam cichą nadzieję że usłyszę serduszko choć pewnie to jeszcze za szybko...a ja mam w piątek pierwsza wizytę.. będzie to dokładnie 7t 1d.. ale się już stresuje ogromnie.. [emoji85]
reklama
G
gość_AL19
Gość
Ja ogólnie mam zakaz na sex ale moje libido=OGratuluje udanych wizyt czy wam tez tak spadlo libido? Kurcze u mnie to nie normalne, jeszcze nigdy tak nie mialam, teraz sex by mogl dla mnie nie istniec, a jak juz dochodzi do niegi to mysle czy nie zaszkodze fasolce niby czwarte dziecko a czlowiek sie boi jak przy pierwszym
PaulinaSol
Fanka BB :)
U mnie też póki co zakaz, lekarka kazała cierpliwie poczekać chociaż do 9tygodnia. Ale nie powiem jestem tak zmęczona, że nawet mi to nie w głowieJa ogólnie mam zakaz na sex ale moje libido=O
wierzewmarzenia5
u mnie niby nie ma zakazu na seks, ale się za bardzo bojeU mnie też póki co zakaz, lekarka kazała cierpliwie poczekać chociaż do 9tygodnia. Ale nie powiem jestem tak zmęczona, że nawet mi to nie w głowie
wierzewmarzenia5
Zalecają wam ginekolodzy No spe w bólach brzucha?
M
Ma_k
Gość
Mi niby libido nie spadło, ale ciazko robić seksy przy mdłościach. Przed seksem staram się wziąć gumę pregna vomi i trochę pomaga
Ewelina @
Zalecają wam ginekolodzy No spe w bólach brzucha?
Mi tak ale nie przekraczać 2 dziennie
MaDzIAaaaaa
Dziewczyny zrobiłam dzis wynik progesteronu jest 109 i TSH 1,39 jestem ponoć w 7 tygodniu. Myślę czy będę mogła odstawić luteinę i euthyrox zapytam lekarki bo idę w środę. Na samym początku miałam prog.27 a TSH 2.63 więc po lekach ładnie jedno wzrosło drugie spadło.
MaDzIAaaaaa
Nie mogłam tej gumy znalezc w moim rosmanieMi niby libido nie spadło, ale ciazko robić seksy przy mdłościach. Przed seksem staram się wziąć gumę pregna vomi i trochę pomaga
reklama
Ja tak samo Ale stary strasznie ubolewa nad tymJa ogólnie mam zakaz na sex ale moje libido=O
Podziel się: