reklama
M
Ma_k
Gość
Zrób w środę kolejną betę, żeby sprawdzić przyrost.Dziś robiłam betę.6dni spóźnienia okresu.
Elka 90
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję, że urośnieZrób w środę kolejną betę, żeby sprawdzić przyrost.
M
Ma_k
Gość
Będę trzymać kciukiMam nadzieję, że urośnie
G
gość_AL19
Gość
Zawsze to jakieś zabezpieczenieMi niby libido nie spadło, ale ciazko robić seksy przy mdłościach. Przed seksem staram się wziąć gumę pregna vomi i trochę pomaga
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Dzięki właśnie zamówiłam w dozJa zamówiłam z apteki internetowej
KasikP
Dzień dobry
Dwa dni mnie nie było i nie jestem wstanie was nadrobić
Ostatni temat na jakim się zatrzymałam to grupa staraczki ja ja bardzo dobrze wspominam byłam tam pół roku w 2014 roku i naprawdę były super dziewczyny.
Mam nadzieję że u wszystkich wszystko dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
My powiedzieliśmy w ten weekend mojej siostrze i rodzicom o grudniowym prezencie Oczywiście radość i wzruszenie nie do opisania tym bardziej że będę mieć CC i to w dniu moich urodzin. Do tego świeta BN które uwielbiam i mam nadzieję że do tego czasu już się ogarniemy w miarę z życiem codziennym. W tym tygodniu zamierzamy powiedzieć jeszcze teściom i na tym koniec jeżeli chodzi o rodzinę. Po majówce planuję powiedzieć w pracy.
Dwa dni mnie nie było i nie jestem wstanie was nadrobić
Ostatni temat na jakim się zatrzymałam to grupa staraczki ja ja bardzo dobrze wspominam byłam tam pół roku w 2014 roku i naprawdę były super dziewczyny.
Mam nadzieję że u wszystkich wszystko dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
My powiedzieliśmy w ten weekend mojej siostrze i rodzicom o grudniowym prezencie Oczywiście radość i wzruszenie nie do opisania tym bardziej że będę mieć CC i to w dniu moich urodzin. Do tego świeta BN które uwielbiam i mam nadzieję że do tego czasu już się ogarniemy w miarę z życiem codziennym. W tym tygodniu zamierzamy powiedzieć jeszcze teściom i na tym koniec jeżeli chodzi o rodzinę. Po majówce planuję powiedzieć w pracy.
MaDzIAaaaaa
Taaak jeszcze ja w środę o 14.00 będę w 7+3 i chce zobaczyć serduszeczko a potem biegnę ogłosić rodzicomNo to całkiem dużo nas wizytuje w tym tygodniu
M
Ma_k
Gość
Kiedy zaczynacie robić te wszystkie badania na grupę krwi, toxo, różyczkę, HIV, chlamydie?
reklama
PaulinaSol
ja mam kolejną wizytę 05.05 i po niej też powiemy rodzicom i córce.Taaak jeszcze ja w środę o 14.00 będę w 7+3 i chce zobaczyć serduszeczko a potem biegnę ogłosić rodzicom
Podziel się: