reklama
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
mi oprócz soku z żurawiny jeszcze cola pomaga nawet lepiej, ale wiadomo tego nie można pic tak ciagleKtóraś z dziewczyn polecała na mdłości sok z żurawiny , sprawdziłam i na mnie też działa ale uwaga , więcej wizyt na siku w toalecie
wierzewmarzenia5
A słyszałyście serduszko, bo mi jeszcze w trybie cichym pokazała przepływy tylko, bo powiedziała, ze póki co lepiej nie obciazac maluszka.
Kasiaa123
Początkująca w BB
Ja zdam relacje w środę, bo na 16 wizyta mam nadzieje juz cos zobaczyć według aplikacji bedzie to 6+6Mam nadzieje ze same takie dobre wieci beda w tym tygodniu po wizytach
kateee.4
U mnie tak samo na wizycie, nie słyszałam ale widziałam, serduszko biło 150/minA słyszałyście serduszko, bo mi jeszcze w trybie cichym pokazała przepływy tylko, bo powiedziała, ze póki co lepiej nie obciazac maluszka.
Ja też środa na 16Ja zdam relacje w środę, bo na 16 wizyta mam nadzieje juz cos zobaczyć według aplikacji bedzie to 6+6
Kasiaa123
Początkująca w BB
A który tydzień u Ciebie ?Ja też środa na 16
G
gość_AL19
Gość
Mam pytanie
7+6 i potem jest 7+7 czy 8
7+6 i potem jest 7+7 czy 8
reklama
Według miesiączki to już bym 9 tydzień zaczynała. Ale pani doktor stwierdziła ostatnio że ciąża dużo młodsza więc szacuje około 7 tygodnia . Zobaczymy co powie w srodeA który tydzień u Ciebie ?
Podziel się: