PaulinaSol
Fanka BB :)
ostatnia OM 12.03.Super! Ile jesteś dni po @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ostatnia OM 12.03.Super! Ile jesteś dni po @?
ja chodzę z rozpiętymi spodniami ciągle. Czuję się tak jakby wszystkie mnie chciały przeciąć a dopiero co mialam w nich luz.A tez macie tak że obojętnie co zjecie a brzuch strasznie wam wywala ? Ja czuję się nawet po 1 kanapce jak ciężki słoń
Ja, szczególnie popołudniami.Mi w tej ciąży jest ciągle zimno też ktoś tak ma ?
ja na szczęście córkę mam już dużą więc obowiązków mniej ale jak kończę pracę okolo 18 to idę pod prysznic i o 20 już idę spać... Oczy mi się same zamykająJa, szczególnie popołudniami.
Oj też tak czasami mam . Zwłaszcza w nocy jak się przekręcam np z pleców na bokTez tak mam się obudzę potem czekam do wieczora i strasznie mnie bolą jajniki przy kichaniu muszę je trzymać inaczej się nie da
Ja też tak mam! Szczególnie jeśli chodzi o stopy. Mężowi ciepło, a ja owinięta kocem [emoji85]Mi w tej ciąży jest ciągle zimno[emoji3063] też ktoś tak ma ?
oj takA tez macie tak że obojętnie co zjecie a brzuch strasznie wam wywala ? Ja czuję się nawet po 1 kanapce jak ciężki słoń
Ja, szczególnie popołudniami.
Czyli czekamy na słoneczkoJa też tak mam! Szczególnie jeśli chodzi o stopy. Mężowi ciepło, a ja owinięta kocem [emoji85]
Mnie tak. Dodatkowo dzisiaj w nocy obudziłam się, poszłam do toalety, a jak wróciłam z pustym pęcherzem do łóżka to bolał mnie brzuch. Dziwne jakoś, pierwszy raz tak miałam. Napiłam się wody i w końcu jakoś zasnęłam. Ktoś tak miał? Dodam, że nie mam żadnego pieczenia czy bólu przy oddawaniu moczu.Tez was pobolewa podbrzusze wieczorami tak?