Dariuszka90
Fanka BB :)
Super, gratulujęDziewczyny jest pęcherzyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratulujęDziewczyny jest pęcherzyk
W pierwszej ciąży mąż ciągle powtarzał pół żartem pół serio, że jak będzie chłopak to będzie Rysiek, bo wszystkie Ryśki to fajnw chłopaki. Ja powiedziałam mu że może pomarzyć bo będzie GabRysia i mialam rację. Cała jego rodzina w szoku bo od 4 czy 5 pokoleń zawsze najstarszy jest syn. Przez chwilę nawet się obraziliDzień dobry Wam!
No nie mogę... zawsze byłam śpiochem, potrafiłam spać 9-10 godzin a teraz kładę się blisko 24 i wstaje przed 7 i jestem wyspana! xD
Snilo mi się, ze będę mieć synka ciekawe czy się sprawdzi, chciała bym, żeby tak było, córeczkę już mam i jest cudowna, przydał by się chłopiec, ale z dziewczynki tez będę się cieszyć, ale jak w pierwszej ciąży mialam od początku silne przeczucie, ze będzie dziewczynka i się sprawdziło, teraz mam silne przeczucie, ze będzie chłopiec, no naprawdę ciekawe czy się tym razem tez sprawdzi. A Wy macie jakieś przeczucie, miałyście w poprzednich ciążach?
Ahahahahha ale to rozumiem, ze na męża się obraziliW pierwszej ciąży mąż ciągle powtarzał pół żartem pół serio, że jak będzie chłopak to będzie Rysiek, bo wszystkie Ryśki to fajnw chłopaki. Ja powiedziałam mu że może pomarzyć bo będzie GabRysia i mialam rację. Cała jego rodzina w szoku bo od 4 czy 5 pokoleń zawsze najstarszy jest syn. Przez chwilę nawet się obrazili
czulam, bylam przekonana że będzie córka. A obrazili się teściowie na mnie bo zepsułam im wszystkie historie i tradycje z przekazywaniem imion itpAhahahahha ale to rozumiem, ze na męża się obrazili
Ale czułaś, ze będzie dziewczynka, czy tak po prostu rzuciłaś w docinkach?
Ja tak nie mam, myśle, ze suplementacja magnezu nie zaszkodzi, ale może sprawdź jeszcze w Google co tam piszą o suplementacji magnezu w ciąży, nie czytaj o drżeniu ciała w ciay bo jeszcze znajdziesz jakieś kurioza które tylko niepotrzebnie Cię wystraszą a jak by się działo coś jeszcze i czuła byś niepokój to spróbuj wcześniej umówić się na konsultacje albo teleporadeDziewczyny od jakiś 3 dni co jakiś czas tak mi drży ciało, coś w stylu jak się magnez wypłukuje to takie same odczucia mam. Jestem dopiero w 5 tyg ciąży. Macie też takie objawy? Myślicie ze może suplementowac magnez? Ginekolog dopeoro 10.05
Dajcie znać czy też tak macie
ja nie suplementuje magnezu ale też nic takiego nie czuje. Może jakaś teleporada? Robiłaś morfologie?Dziewczyny od jakiś 3 dni co jakiś czas tak mi drży ciało, coś w stylu jak się magnez wypłukuje to takie same odczucia mam. Jestem dopiero w 5 tyg ciąży. Macie też takie objawy? Myślicie ze może suplementowac magnez? Ginekolog dopeoro 10.05
Dajcie znać czy też tak macie
ale o i wiedzą, że płeć nie zależy od kobiety a od mężczyzny?czulam, bylam przekonana że będzie córka. A obrazili się teściowie na mnie bo zepsułam im wszystkie historie i tradycje z przekazywaniem imion itp
Biedna ja narazie mdłości nie mam ale bardzo szybko mnie ssie w żołądku i glodna jestemJa zaczęłam dzień oczywiście od mdłości które towarzyszą mi 24 na dobę na szczęście bez wymiotów jak narazie. Nie wspomnę o tym że ciągle czuję głód a jak już coś jem to ledwo bo mam wrażenie że od razu to zwróce kiedy to się skończy bo mam już dość.