G
guest-1666585370
Gość
Dziewczyny... powiedzcie mi czy to normalne.. czuję dziwny ból w podbrzuszu.. taki jakby leciutkie skurcze. Czy to normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest przyrost 76%No ja mam za mały przyrost teraz i nie wiem czy nie powinnam się martwić. W poniedziałek 8685 a dzisiaj 15278. Załamałam się, przyrost tylko 46%.
Przez to że tyle mi nagadała już wcześniej o tej ciąży pozamacicznej to bałam się że coś mi się stanie na weekendzie ... No ale niby przy beta 1561 powinno dziś już coś widać ... Wczoraj jakaś kropa była więc może dziś już pokaże a jak nie no to trudno zostanę w szpitaluNie wiem, dziwna ta ginekolog. Spokojnie można byłoby poczekać do tej niedzieli, tak myślę.
trzymamy kciuki za dwa!Hej.
Nie było mnie trochę bo czasu brakuje na wszystko.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie.
Z usg i om 5+0 i sa dwa pęcherzyki.
Za 2tyg kolejna wizyta, żeby sprawdzić czy nadal tak będzie Zobacz załącznik 1263368
Dziewczyny... powiedzcie mi czy to normalne.. czuję dziwny ból w podbrzuszu.. taki jakby leciutkie skurcze. Czy to normalne?
NormalneDziewczyny... powiedzcie mi czy to normalne.. czuję dziwny ból w podbrzuszu.. taki jakby leciutkie skurcze. Czy to normalne?
tez mam 4.05Ja kolejna mam 4.05 ale u mnie będzie 8+5, też nie mogę się doczekać
Poczatek to jak na okres dolegliwości, tak upraszczając.Dziewczyny... powiedzcie mi czy to normalne.. czuję dziwny ból w podbrzuszu.. taki jakby leciutkie skurcze. Czy to normalne?
Ja od samego początku miałam takie bóle jak na okres.. ale dzisiaj to się czuje jakby były takie delikatne skurcze i nie wiem czy się martwić... złapie mnie, trwa kilka sekund i puszcza.. wcześniej tak nie miałamPoczatek to jak na okres dolegliwości, tak upraszczając.
Ja nadal mam wrazenie ze zaraz małapa przyjdzie [emoji85]