reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Dziewczyny... powiedzcie mi czy to normalne.. czuję dziwny ból w podbrzuszu.. taki jakby leciutkie skurcze. Czy to normalne?

reklama
Nie wiem, dziwna ta ginekolog. Spokojnie można byłoby poczekać do tej niedzieli, tak myślę.
Przez to że tyle mi nagadała już wcześniej o tej ciąży pozamacicznej to bałam się że coś mi się stanie na weekendzie ... No ale niby przy beta 1561 powinno dziś już coś widać ... Wczoraj jakaś kropa była więc może dziś już pokaże a jak nie no to trudno zostanę w szpitalu :(

Dziewczyny, tak jak pisałam wcześniej wszystko jest dobrze i serduszko bije, ale trochę mnie zdziwiła ilość witamin jaką mi przepisał ginekolog. Mam brać witaminy symvital mama (2x1) tam w składzie jest już kwas foliowy, oprócz tego mam brać dodatkowo kwas foliowy (3x1) i magnez (2x1) w sumie to 7 tabletek dziennie... Jestem w szoku, aż tyle kwasu foliowego?? Czytałam, że nie należy z nim przesadzać a tu takie dawki :o nie wiem co mam robić

Dziewczyny... powiedzcie mi czy to normalne.. czuję dziwny ból w podbrzuszu.. taki jakby leciutkie skurcze. Czy to normalne?
Poczatek to jak na okres dolegliwości, tak upraszczając.
Ja nadal mam wrazenie ze zaraz małapa przyjdzie [emoji85]

reklama
Poczatek to jak na okres dolegliwości, tak upraszczając.
Ja nadal mam wrazenie ze zaraz małapa przyjdzie [emoji85]
Ja od samego początku miałam takie bóle jak na okres.. ale dzisiaj to się czuje jakby były takie delikatne skurcze i nie wiem czy się martwić... złapie mnie, trwa kilka sekund i puszcza.. wcześniej tak nie miałam

Do góry