A nie dostałaś od lekarza heparyny? Mi lekarz po drugim poronieniu powiedział, że kolejna ciąża to napewno z heparyną. Robiłaś jakieś badania, co mogło być przyczyną tych strat?Ja mam wrażenie, że wariuje. Jak nie czuje, że bolą mnie piersi albo że jest mi nie dobrze to od razu myślę, że już po wszystkim. Nie starałam się ale jak już się zdarzyło to zrobię co w mojej mocy żeby utrzymać. Dostałam już Duphaston i Acard.
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
Na czilałcie Ewelinka [emoji173][emoji173][emoji173]
Zniknelas. To bylo ponad 2 lata temu [emoji85] Ale tym bardziej sie ciesze, że wróciłaś na bb z takim efektem [emoji7]
Wróciłam prędzej byłam na grupie wrześniowe mamy potem kwietniowe mamy teraz jestem tutaj i zobaczymy jak będzie to moja ost próba jak to się mówi do trzech razy sztuka
G
gość_AL19
Gość
Dziewczyny ja leżę jak foczka i umieram z braku siły.... Mój mała na szczęście jest wyrozumiała i klocki na mnie układa jeszcze ta dziwna pogoda
loksodorma
Dziewczyny, właśnie wróciłam od gina to pierwsza wizyta była , wszystko w porządku według usg to 7+1 czyli tak jak myślałam ciąża trochę starsza niż by wychodziło z om ale lekarz mówi ze się będziemy oficjalnie trzymać tego co wychodzi z om żeby nie wprowadzać zamieszania serduszko bije pięknie maleństwo ma 1,02cm
Tinulka
Moderator
Świetna wiadomośćDziewczyny, właśnie wróciłam od gina to pierwsza wizyta była , wszystko w porządku według usg to 7+1 czyli tak jak myślałam ciąża trochę starsza niż by wychodziło z om ale lekarz mówi ze się będziemy oficjalnie trzymać tego co wychodzi z om żeby nie wprowadzać zamieszania serduszko bije pięknie maleństwo ma 1,02cm
moniskaaa
Nie wiem, dziwna ta ginekolog. Spokojnie można byłoby poczekać do tej niedzieli, tak myślę.Dziewczyny jednak nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej ginekolog z tą drugą betą 1561.62 . No i ona powiedziała że muszę do niej dziś przyjechać koło 18 jeżeli pęcherzyka nie zobaczy to będę musiała zostać w szpitalu na obserwacji ...
czekamnaskarb
Jak dla mnie też troszkę dziwna, bardzo panikuje...Nie wiem, dziwna ta ginekolog. Spokojnie można byłoby poczekać do tej niedzieli, tak myślę.
Trzeba bylo sie odezwać. My nadal razem na grupie, choćby nie wiem co [emoji173]Wróciłam prędzej byłam na grupie wrześniowe mamy potem kwietniowe mamy teraz jestem tutaj i zobaczymy jak będzie to moja ost próba [emoji6]jak to się mówi do trzech razy sztuka [emoji3059][emoji3590][emoji847]
Juz niektórym leci "druga tura", a niektóre nadal sie starają. Z tego co widać to im mniejsze stania tym szybszy efekt [emoji85][emoji85][emoji85]
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] ze tym razem będziemy i my zdawać sobie relacje [emoji173]
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Hej.
Nie było mnie trochę bo czasu brakuje na wszystko.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie.
Z usg i om 5+0 i sa dwa pęcherzyki.
Za 2tyg kolejna wizyta, żeby sprawdzić czy nadal tak będzie
Nie było mnie trochę bo czasu brakuje na wszystko.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie.
Z usg i om 5+0 i sa dwa pęcherzyki.
Za 2tyg kolejna wizyta, żeby sprawdzić czy nadal tak będzie
Podziel się: