reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Czyli zakaz współżycia przez całą ciążę, czy póki nie zniknie? Bo ja żadnych takich informacji nie otrzymałam :((
Wiesz co ja miałam polip i był zakaz seksu dopóki nie usunelam (nie byłam w ciąży) także wstrzymaj się i dopytaj.

Ja z krwiakiem też mam zakaz współżycia:(ale chwilowo jest mi to obojętne 🦷corce idą zęby🤦‍♀️

reklama
Ja też mdłości i wymiotów nie mam, w pierwszej ciąży też nie miałam..wcale nie musisz mieć..., mam nadzieję że te nasze wydzieliny to nic złego🥺

Ja też mdłości i wymiotów nie mam, w pierwszej ciąży też nie miałam..wcale nie musisz mieć..., mam nadzieję że te nasze wydzieliny to nic złego🥺
U mnie Gin powiedział że w poniedziałek 26. 04 powinno się wszystko wyjaśnić. Czekam i się nie mogę doczekać.

witamy chyba skądś ciebie kojarzę tylko nie wiem gdzie [emoji28][emoji28][emoji28]
Na czilałcie Ewelinka [emoji173][emoji173][emoji173]
Zniknelas. To bylo ponad 2 lata temu [emoji85] Ale tym bardziej sie ciesze, że wróciłaś na bb z takim efektem [emoji7]

Dla mnie ta 16 to już późno A gdzie 20 😁. A ja cały czas co mam wizytę to ściemniam mamie ze do dentysty jade 😁😁😁Ale to już teraz będzie ostatni raz. Jak będzie ok to jej powiem
Ja też sciemnialam że jadę na przegląd do ginka bo musiałam jej małego zostawić. Ale teraz jak już bedzie serduszko to jej powiem. Nie mogę się doczekać ♥️

reklama
Do góry