reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

A książkę polecam tą, jest wystarczająca jeslinchodzi o samą ciążę, z książek wole beletrystykę niż naukowe wiec i o ciąży kupiłam sobie takie cudeńko, a o pierwszych latach zycia maleństwa mam dzieciozmagania i jest cudowna, trochę z przymrużeniem oka ale bardzo wyczerpująca :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 53
reklama
@Ewelina @ glukoza teraz zwykła z krwi 🙂 poczekaj do 25 tc jeszcze się pysznego drineczka napijesz 😂😂 choć ja swoją chętnie komuś odstąpie..to najgorsze badanie jak dla mnie 😜
A zlecone mam : tsh morfologie mocz glukoze VDRL HBS HCV HIV toxoplazmoza IGG i IGM
A biore pregna plus magnez wit c 1000mg i probiotyk do tego oleje pije te co zawsze i musiałam odtstawic kolagen bo była tam witamina A .

Tego drinka to akurat pamietam 😀😂😂😂 tylko myślałam ze teraz trzeba go robić nie raz a trzy 😅😂🤣

Ech, wieczory są najgorsze jeśli chodzi o ból, plecy mintaj wtedy dokuczają i dolegliwości kłujący ciągnące tez właśnie głównie wieczorem czuje... Tez tak macie, czy mam się niepokoić, ze tylko wieczorami czuje te bóle?

Ja bite falvot mama, w pierwszej ciąży też go byłam i ml oka pani gin powiedział że jest ok. Jak pisałem wcześniej jestem też na Duphastonie, luteinie, acardzie i glukophar i dodatkowo probiotyk provag

No zobaczymy co to będzie ... Mam nadzieję że dobrze .
no :) gine cię nastraszyła niepotrzebnie, zamiast się cieszyć cięgle się martwisz :(
obejrzyj coś sobie, zrób herbatkę jaką lubisz (tylko nie za mocną) poproś lubego o masarz jeśli jest obok, może Netflix & Chill :D niedługo wszystko się wyjaśni, wierze, ze będzie dobrze :)

no :) gine cię nastraszyła niepotrzebnie, zamiast się cieszyć cięgle się martwisz :(
obejrzyj coś sobie, zrób herbatkę jaką lubisz (tylko nie za mocną) poproś lubego o masarz jeśli jest obok, może Netflix & Chill :D niedługo wszystko się wyjaśni, wierze, ze będzie dobrze :)
Staram się myśleć pozytywnie ❤️ ale chwilami się załamuje bo ciężko jest mi się cieszyć z tej ciąży skoro od samego początku mnie właśnie nastraszono :( Myślałam że jak przed ślubem zrobimy dzidzie to będzie kolorowo a na razie średnio :/

reklama
Do góry