Podbrzusze boli mnie przeważnie wieczorem jak kładę się do łóżka. Zażywam wtedy tą nospe, ale też nie codziennie. Ja czuje bardziej takie pulsowania/drgania. Zgagi nie mam puki co, ale też nie mogę pić żadnych tych soczków typu Kubuś bo mnie wtedy zgaga łapie, ale to już miałam jeszcze przed ciążą.Wspolczuje tak Cie mocno trzyma ten ból podbrzusza? Mi czasem się macica odzywa ale częściej kłuje ten jajnik z torbielami i na niego brałam nospe, nieco czułam ulgę.
reklama
Ja mam bardzo podobnie, wymiotuję nawet w nocy. Najgorzej jest rano, trochę lepiej robi się dopiero koło 14. Dzisiaj wymiotowałam nawet o 19. Mam kompletny brak apetytu. Moja ginekolog powiedziała, żebym przyjechała w przyszłym tygodniu na kroplówkę z glukozy czy coś, żebym się nie odwodniła... Może też o tym pomyśl? Na pewno nie zaszkodzi, a może Cię wzmocni?Dziewczyny ratujcie pół dnia wymiotow a drugie pół mdłości . Brak sił na cokolwiek . Ktoś też tak ma ?
G
gość_AL19
Gość
Oooo dokładnie o tą mi chodziło ale słownik był szybszyJa mam Mamy dla mamy, polecam.
Ja biorę na razie Fenibion 1. No i piję sok z żurawiny
Paradoksalna
Fanka BB :)
Mi się wydaje, ze już 4 ale to spokojnie jeszcze dwa tygodnie muszą minąć do bijącego serduszkaWydaje mi się że to jest 3 tydzień ale sama nie mam pojęcia jak to się oblicza ... 21 marca miałam okres a 19 kwietnia miałam dostać ale wyszły dwie kreski
As.ia95
Ja biorę femibion 1Dziewczyny co bierzecie w pierwszych tygodniach oprócz kwasu foliowego? Bo ja jeszcze nie byłam u lekarza a termin mam dopiero na 13.05 i zastanawiam się czy może coś w aptece Jeszcze nie kupić?
Paradoksalna
Ja biorę pragnę plus, tam jest kwas foliowy, wit D, jod, żelazo i coś jeszcze, wszystko co najważniejsze na początku ciążyDziewczyny co bierzecie w pierwszych tygodniach oprócz kwasu foliowego? Bo ja jeszcze nie byłam u lekarza a termin mam dopiero na 13.05 i zastanawiam się czy może coś w aptece Jeszcze nie kupić?
Tylko że pęcherzyka jeszcze nie ma ... Ciekawa jestem czy się pokaże w niedzielę ... Jak nie to pewnie będzie chciała mnie zostawić w szpitalu ... Żeby mnie obserwowaliMi się wydaje, ze już 4 ale to spokojnie jeszcze dwa tygodnie muszą minąć do bijącego serduszka
As.ia95
Ja nie biorę. Tylko femibionJa też biorę femibion 1 i asmag forte 3x1. Bierzecie jeszcze dodatkowo kwas foliwy oprócz witamin?
reklama
KasikP
@Ewelina @ glukoza teraz zwykła z krwi poczekaj do 25 tc jeszcze się pysznego drineczka napijesz choć ja swoją chętnie komuś odstąpie..to najgorsze badanie jak dla mnie
A zlecone mam : tsh morfologie mocz glukoze VDRL HBS HCV HIV toxoplazmoza IGG i IGM
A biore pregna plus magnez wit c 1000mg i probiotyk do tego oleje pije te co zawsze i musiałam odtstawic kolagen bo była tam witamina A .
A zlecone mam : tsh morfologie mocz glukoze VDRL HBS HCV HIV toxoplazmoza IGG i IGM
A biore pregna plus magnez wit c 1000mg i probiotyk do tego oleje pije te co zawsze i musiałam odtstawic kolagen bo była tam witamina A .
Podziel się: