Stokrotka2021
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnieteCoś się zaczyna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zaciśnieteCoś się zaczyna
Gratulacje! Ja 3 tygodnie od testu, nawet troszkę ponad a test wykonałaś w dniu spodziewanej miesiączki?Cześć dziewczyny! Dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny! Czuje się narazie jak w innym wymiarze jeszcze do mnie nie dochodzi ta informacja jeszcze zrobie jutro test ale wychodzi na to że razem z wami będę rodzic w grudni/styczniu.
Po jakim czasie od testu wybieracie się do ginekologa?
Ja mam jutro betę i strasznie się tym stresuje niby testy pozytywne, gine potwierdziła ale w głowie mam głupi lęk, ze jest ujemna a wszystkie testy są wadliwe xDCoś się zaczyna
Pewnie to z niego miałaś owulacje, to normalne. Mam tak samoKobietki podpowiedzcie jeśli któraś jeszcze tu jest ,boli mnie od kilku godzin jajnik z jednej strony ,nie mocno ale kłuje czy to jest normalne ?
To , że ustały mdłości i przestały bolec piersi wcale nie oznacza czegoś złego od razu...musisz wrzucić na luzik. Miałaś kontrolowane wszystko przecież i z dzidzia bylo ok!Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? Plamienie się skończyło.
Też tak miałam i trochę się martwiłam, ale podobno to było normalne, teraz boli mnie rzadziej.Kobietki podpowiedzcie jeśli któraś jeszcze tu jest ,boli mnie od kilku godzin jajnik z jednej strony ,nie mocno ale kłuje czy to jest normalne ?
Ja też po wynikach testu ciążowego zaraz chciałam się umawiać na wizytę. Cieszę się, że położona mi odradziła i zapisała dopiero duuużo później, bo jak czytam ile jest stresujących sytuacji...chociaż to mnie ominęło. Czekania troszkę było ale wizyta już jutro!No właśnie dziwne jest to że teraz tak często każe mi się pokazywać w gabinecie ... ale to pewnie dlatego że na samym początku wymyśliła sobie ciążę pozamaciczną gdzie przyszłam do niej jakby w 2 dniu okresu tylko że były bardzo dwie wyraźne kreski na teście ... Dała mi chorobowe do końca miesiąca bo prace mam ciężką czyli w sklepie spożywczym ... Dźwiganie i te sprawy to na co dzień ... Tak miałam wylądować w szpitalu a teraz mówiła że nie ma sensu . Także mam nadzieję że wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku i że niedługo będę mogła się cieszyć z tej ciąży Gdzie wczoraj był jakby 3 dzień okresu i beta już wynosiła 807 . Także mam nadzieję że już dziś nie będzie mnie straszyć o 19 ... Skoro mam to chorobowe muszę skorzystać z niego i odpoczywać