reklama
M
Ma_k
Gość
No to pewnie też na to poczekam.Ja dostałam kartę dopiero jak serduszko było.
Paradoksalna
Fanka BB :)
Hmmmm, ja mam tak, ze cały dzień co jakiś czas coś zakłuje coś zaboli, ale nie, ze przez kilka godzin i to p jednej stronie, to by mnie zmartwiło, zglosila bym się z tym do gina prowadzącego, a jak będzie to super ostre kłucie plus krew to na sor koniecznieKobietki podpowiedzcie jeśli któraś jeszcze tu jest ,boli mnie od kilku godzin jajnik z jednej strony ,nie mocno ale kłuje czy to jest normalne ?
M
Ma_k
Gość
Mnie kłuje mocno cały czas lewy jajnik ale wiem, że mam w nim dwie duże cysty.
Dziękuję zrobiłam dziś jeszcze dwa i są dwie kreski! 3 testy pozytywne to musi być to!Jest pozytywny beta to hormon który wzrasta po zagniezdzeniunsie zaplodnionej komórki, to on nam mówi omciąży, to on jest wykrywany przez takie testy betę hcg taką najdokładniejszą robinsienz krwi ja bym na Twoim miejscu poszła na betę w najbliższym możliwym terminie (rano) albo powtwrzała bym testy aż ściemnieje kreska (ta druga to moja metoda xD) tak sobie obserwuje od 4 dni jak z cienia cienia cienia zrobił się cień cienia, potem cień, a następnie slaba kreseczka <3 to mój z dzisiaj
malwinka_s
Ja od rana takie mdłości że chyba zwolnie się dzisiaj z pracy .. pracuje w małym sklepie spożywczym więc nie ma szans żebym cały dzień dała radę obsługiwać ludzi wczoraj z tej bezsilności , braku jakichkolwiek sił po powrocie z pracy popłakałam się
U mnie objawy zelżały po dacie spodziewanej miesiączki. Ale ogólnie wracają - bóle piersi, pobolewanie w brzuchu, mdłości. Ja tez pierwszy raz spanikowałam, że to koniec ciąży, ale zrobilam betę i było w porządku. Objawy są w różnym nasileniu.Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? Plamienie się skończyło.
malwinka_s
Spokojnie objawy raz są raz ich nie ma , nie wiem od czego to zależy .. przecież niektóre dziewczyny nie mają żadnych objawów , żadnych mdłości i ciążę rozwijają się książkowo .Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? Plamienie się skończyło.
reklama
Aleksandra!
A myślicie, ze po prostu dzwoniąc na jakaś teleporade to dają L4 za samo złe samopoczucie, brak koncentracji, mdłości? Nie chodzi mi o takie długie L4, ale takie kilkudniowe, do tygodnia, bo szczerze mówiąc ja nie wiem jak przetrwać prace, a wizytę dopiero mam za 4 tygodnie i wtedy o zaświadczenie poproszę już.
Podziel się: