reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Kobietki podpowiedzcie jeśli któraś jeszcze tu jest ,boli mnie od kilku godzin jajnik z jednej strony ,nie mocno ale kłuje czy to jest normalne ?
Hmmmm, ja mam tak, ze cały dzień co jakiś czas coś zakłuje coś zaboli, ale nie, ze przez kilka godzin i to p jednej stronie, to by mnie zmartwiło, zglosila bym się z tym do gina prowadzącego, a jak będzie to super ostre kłucie plus krew to na sor koniecznie

Jest pozytywny :) beta to hormon który wzrasta po zagniezdzeniunsie zaplodnionej komórki, to on nam mówi omciąży, to on jest wykrywany przez takie testy :) betę hcg taką najdokładniejszą robinsienz krwi :) ja bym na Twoim miejscu poszła na betę w najbliższym możliwym terminie (rano) albo powtwrzała bym testy aż ściemnieje kreska (ta druga to moja metoda xD) tak sobie obserwuje od 4 dni jak z cienia cienia cienia zrobił się cień cienia, potem cień, a następnie slaba kreseczka <3 to mój z dzisiaj :D
Dziękuję 😉 zrobiłam dziś jeszcze dwa i są dwie kreski! 3 testy pozytywne to musi być to!

Ja od rana takie mdłości że chyba zwolnie się dzisiaj z pracy .. pracuje w małym sklepie spożywczym więc nie ma szans żebym cały dzień dała radę obsługiwać ludzi 🤢🤢 wczoraj z tej bezsilności , braku jakichkolwiek sił po powrocie z pracy popłakałam się 😁

Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? 😭 Plamienie się skończyło.

Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? 😭 Plamienie się skończyło.
U mnie objawy zelżały po dacie spodziewanej miesiączki. Ale ogólnie wracają - bóle piersi, pobolewanie w brzuchu, mdłości. Ja tez pierwszy raz spanikowałam, że to koniec ciąży, ale zrobilam betę i było w porządku. Objawy są w różnym nasileniu.

Spokojnie 🙂 objawy raz są raz ich nie ma , nie wiem od czego to zależy .. przecież niektóre dziewczyny nie mają żadnych objawów , żadnych mdłości i ciążę rozwijają się książkowo .

reklama
A myślicie, ze po prostu dzwoniąc na jakaś teleporade to dają L4 za samo złe samopoczucie, brak koncentracji, mdłości? Nie chodzi mi o takie długie L4, ale takie kilkudniowe, do tygodnia, bo szczerze mówiąc ja nie wiem jak przetrwać prace, a wizytę dopiero mam za 4 tygodnie i wtedy o zaświadczenie poproszę już.

Do góry