reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2021

Mi lekarz kazał przyjść najwcześniej 10 dni od terminu spodziewanej miesiączki, żeby a ogóle czegoś szukać 🙂 także spokojnie 😘
No właśnie dziwne jest to że teraz tak często każe mi się pokazywać w gabinecie ... ale to pewnie dlatego że na samym początku wymyśliła sobie ciążę pozamaciczną gdzie przyszłam do niej jakby w 2 dniu okresu tylko że były bardzo dwie wyraźne kreski na teście ... Dała mi chorobowe do końca miesiąca bo prace mam ciężką czyli w sklepie spożywczym ... Dźwiganie i te sprawy to na co dzień ... Tak miałam wylądować w szpitalu a teraz mówiła że nie ma sensu . Także mam nadzieję że wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku i że niedługo będę mogła się cieszyć z tej ciąży ❤️ Gdzie wczoraj był jakby 3 dzień okresu i beta już wynosiła 807 . Także mam nadzieję że już dziś nie będzie mnie straszyć o 19 ... Skoro mam to chorobowe muszę skorzystać z niego i odpoczywać 😊

reklama
Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? 😭 Plamienie się skończyło.
Mnie praktycznie nic nie boli nawet piersi ani plamienia nie miałam także nie powinnaś się martwić . ;* Tylko czuje się trochę jak na okres i też myślałam że będę miała ful objawy a tu nic . No ale u mnie jeszcze na razie nic pewnego bo mnie ginekolog nastraszyła strasznie wcześnie i muszę czekać ...

Coś się zaczyna 😍

Załączniki

• 1D815658-1627-4392-A60A-7EA0B566E2B3.png
    1D815658-1627-4392-A60A-7EA0B566E2B3.png
    55,9 KB · Wyświetleń: 123
Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? [emoji24] Plamienie się skończyło.
Spokojnie, naprawdę, nie martw się na zapas. Ja mam dziś 7+0 i prócz pobolewania piersi i senności nic mi nie dolega, a to też raz jest w większym a raz mniejszym nasileniu, a bywa że w ogole niczego nie odczuwam. Nie przejmuje się tym bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, a ciąża przebiegała książkowo. Nie możesz tak się stresować bo przed toba jeszcze wiele miesięcy ciaży, jeśli będziesz tak pesymistycznie do tego podchodzić to w grudniu dzidziuś zobaczy siwą mamę [emoji6] jeżeli czujesz się mocno zaniepokojona to dzwoń do prowadzącego, to co szkodzi to stres a czasami same go sobie tworzymy. Będzie dobrze[emoji256]

Spokojnie, naprawdę, nie martw się na zapas. Ja mam dziś 7+0 i prócz pobolewania piersi i senności nic mi nie dolega, a to też raz jest w większym a raz mniejszym nasileniu, a bywa że w ogole niczego nie odczuwam. Nie przejmuje się tym bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, a ciąża przebiegała książkowo. Nie możesz tak się stresować bo przed toba jeszcze wiele miesięcy ciaży, jeśli będziesz tak pesymistycznie do tego podchodzić to w grudniu dzidziuś zobaczy siwą mamę [emoji6] jeżeli czujesz się mocno zaniepokojona to dzwoń do prowadzącego, to co szkodzi to stres a czasami same go sobie tworzymy. Będzie dobrze[emoji256]
Jesteś kochana , bo mnie też uspokoiłas jak pisałam o tym sercu. I fakt im bardziej myślałam że ono szybko i mocno bije tym było gorzej. Przestałam o tym myśleć.

Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? 😭 Plamienie się skończyło.
Tez się tak martwiłam, chyba faktycznie zagluszylam stresem je. Wczoraj zaczęły wracać objawy a dziś mdli mnie coraz mocniej. Bądź dobrej myśli lub zbadaj betę i progesteron. Jak nie spada jest ok.

Cześć dziewczyny ☺ ja mam mdłości straszne i ciagle, nic nie pomaga, boję się ze się odwodnie, jeszcze mi strasznie duszno... W środę mam wizytę u lekarza, mam zlecone sporo badań i tak się zastanawiam czy jutro już je mogę zrobić??

Dzień dobry :) ja znowu nienwytzymalam, no bo jeszcze nie wierze, ze się udalo 😅😅
Jutro beta i zobaczymy jakiej będzie wysokości :D
!dlosci dziś mam okrutne, znowu źle spałam... wzięła bym najchętniej nż dziś, no ale głupio mi bo ostatnie 3 tygodnie byłam na opiekuńczym ze względu na zamnkniete przedszkola... ( to był najlepszy urlop bo zaowocował najbardziej jak mógł :D ) obym dziś miała mało pracy 😅😅

za oknem ponuro a w mym sercu swieci słońce 😄😄

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry