No właśnie dziwne jest to że teraz tak często każe mi się pokazywać w gabinecie ... ale to pewnie dlatego że na samym początku wymyśliła sobie ciążę pozamaciczną gdzie przyszłam do niej jakby w 2 dniu okresu tylko że były bardzo dwie wyraźne kreski na teście ... Dała mi chorobowe do końca miesiąca bo prace mam ciężką czyli w sklepie spożywczym ... Dźwiganie i te sprawy to na co dzień ... Tak miałam wylądować w szpitalu a teraz mówiła że nie ma sensu . Także mam nadzieję że wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku i że niedługo będę mogła się cieszyć z tej ciąży Gdzie wczoraj był jakby 3 dzień okresu i beta już wynosiła 807 . Także mam nadzieję że już dziś nie będzie mnie straszyć o 19 ... Skoro mam to chorobowe muszę skorzystać z niego i odpoczywaćMi lekarz kazał przyjść najwcześniej 10 dni od terminu spodziewanej miesiączki, żeby a ogóle czegoś szukać także spokojnie
reklama
Mnie praktycznie nic nie boli nawet piersi ani plamienia nie miałam także nie powinnaś się martwić . ;* Tylko czuje się trochę jak na okres i też myślałam że będę miała ful objawy a tu nic . No ale u mnie jeszcze na razie nic pewnego bo mnie ginekolog nastraszyła strasznie wcześnie i muszę czekać ...Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? Plamienie się skończyło.
Ewelina:)
Fanka BB :)
Spokojnie, naprawdę, nie martw się na zapas. Ja mam dziś 7+0 i prócz pobolewania piersi i senności nic mi nie dolega, a to też raz jest w większym a raz mniejszym nasileniu, a bywa że w ogole niczego nie odczuwam. Nie przejmuje się tym bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, a ciąża przebiegała książkowo. Nie możesz tak się stresować bo przed toba jeszcze wiele miesięcy ciaży, jeśli będziesz tak pesymistycznie do tego podchodzić to w grudniu dzidziuś zobaczy siwą mamę [emoji6] jeżeli czujesz się mocno zaniepokojona to dzwoń do prowadzącego, to co szkodzi to stres a czasami same go sobie tworzymy. Będzie dobrze[emoji256]Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? [emoji24] Plamienie się skończyło.
KasikP
Dzień dobry U mnie jeszcze słońce ale ma padać Czy ktoś dziś wizytuje ?
Gratulacje pozytywnych wyników i bet.
Gratulacje pozytywnych wyników i bet.
MaDzIAaaaaa
Jesteś kochana , bo mnie też uspokoiłas jak pisałam o tym sercu. I fakt im bardziej myślałam że ono szybko i mocno bije tym było gorzej. Przestałam o tym myśleć.Spokojnie, naprawdę, nie martw się na zapas. Ja mam dziś 7+0 i prócz pobolewania piersi i senności nic mi nie dolega, a to też raz jest w większym a raz mniejszym nasileniu, a bywa że w ogole niczego nie odczuwam. Nie przejmuje się tym bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, a ciąża przebiegała książkowo. Nie możesz tak się stresować bo przed toba jeszcze wiele miesięcy ciaży, jeśli będziesz tak pesymistycznie do tego podchodzić to w grudniu dzidziuś zobaczy siwą mamę [emoji6] jeżeli czujesz się mocno zaniepokojona to dzwoń do prowadzącego, to co szkodzi to stres a czasami same go sobie tworzymy. Będzie dobrze[emoji256]
Tez się tak martwiłam, chyba faktycznie zagluszylam stresem je. Wczoraj zaczęły wracać objawy a dziś mdli mnie coraz mocniej. Bądź dobrej myśli lub zbadaj betę i progesteron. Jak nie spada jest ok.Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? Plamienie się skończyło.
Cześć dziewczyny ☺ ja mam mdłości straszne i ciagle, nic nie pomaga, boję się ze się odwodnie, jeszcze mi strasznie duszno... W środę mam wizytę u lekarza, mam zlecone sporo badań i tak się zastanawiam czy jutro już je mogę zrobić??
Paradoksalna
Dzień dobry ja znowu nienwytzymalam, no bo jeszcze nie wierze, ze się udalo
Jutro beta i zobaczymy jakiej będzie wysokości
!dlosci dziś mam okrutne, znowu źle spałam... wzięła bym najchętniej nż dziś, no ale głupio mi bo ostatnie 3 tygodnie byłam na opiekuńczym ze względu na zamnkniete przedszkola... ( to był najlepszy urlop bo zaowocował najbardziej jak mógł ) obym dziś miała mało pracy
za oknem ponuro a w mym sercu swieci słońce
Jutro beta i zobaczymy jakiej będzie wysokości
!dlosci dziś mam okrutne, znowu źle spałam... wzięła bym najchętniej nż dziś, no ale głupio mi bo ostatnie 3 tygodnie byłam na opiekuńczym ze względu na zamnkniete przedszkola... ( to był najlepszy urlop bo zaowocował najbardziej jak mógł ) obym dziś miała mało pracy
za oknem ponuro a w mym sercu swieci słońce
Załączniki
reklama
Paradoksalna
Nie, nie myśl tak nawet raz są objawy raz nie ma ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawówDziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? Plamienie się skończyło.
Podziel się: