reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Mi lekarz kazał przyjść najwcześniej 10 dni od terminu spodziewanej miesiączki, żeby a ogóle czegoś szukać 🙂 także spokojnie 😘
No właśnie dziwne jest to że teraz tak często każe mi się pokazywać w gabinecie ... ale to pewnie dlatego że na samym początku wymyśliła sobie ciążę pozamaciczną gdzie przyszłam do niej jakby w 2 dniu okresu tylko że były bardzo dwie wyraźne kreski na teście ... Dała mi chorobowe do końca miesiąca bo prace mam ciężką czyli w sklepie spożywczym ... Dźwiganie i te sprawy to na co dzień ... Tak miałam wylądować w szpitalu a teraz mówiła że nie ma sensu . Także mam nadzieję że wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku i że niedługo będę mogła się cieszyć z tej ciąży ❤️ Gdzie wczoraj był jakby 3 dzień okresu i beta już wynosiła 807 . Także mam nadzieję że już dziś nie będzie mnie straszyć o 19 ... Skoro mam to chorobowe muszę skorzystać z niego i odpoczywać 😊

reklama
Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? 😭 Plamienie się skończyło.
Mnie praktycznie nic nie boli nawet piersi ani plamienia nie miałam także nie powinnaś się martwić . ;* Tylko czuje się trochę jak na okres i też myślałam że będę miała ful objawy a tu nic . No ale u mnie jeszcze na razie nic pewnego bo mnie ginekolog nastraszyła strasznie wcześnie i muszę czekać ...

Coś się zaczyna 😍

Załączniki

• 1D815658-1627-4392-A60A-7EA0B566E2B3.png
    1D815658-1627-4392-A60A-7EA0B566E2B3.png
    55,9 KB · Wyświetleń: 126
Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? [emoji24] Plamienie się skończyło.
Spokojnie, naprawdę, nie martw się na zapas. Ja mam dziś 7+0 i prócz pobolewania piersi i senności nic mi nie dolega, a to też raz jest w większym a raz mniejszym nasileniu, a bywa że w ogole niczego nie odczuwam. Nie przejmuje się tym bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, a ciąża przebiegała książkowo. Nie możesz tak się stresować bo przed toba jeszcze wiele miesięcy ciaży, jeśli będziesz tak pesymistycznie do tego podchodzić to w grudniu dzidziuś zobaczy siwą mamę [emoji6] jeżeli czujesz się mocno zaniepokojona to dzwoń do prowadzącego, to co szkodzi to stres a czasami same go sobie tworzymy. Będzie dobrze[emoji256]

Spokojnie, naprawdę, nie martw się na zapas. Ja mam dziś 7+0 i prócz pobolewania piersi i senności nic mi nie dolega, a to też raz jest w większym a raz mniejszym nasileniu, a bywa że w ogole niczego nie odczuwam. Nie przejmuje się tym bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, a ciąża przebiegała książkowo. Nie możesz tak się stresować bo przed toba jeszcze wiele miesięcy ciaży, jeśli będziesz tak pesymistycznie do tego podchodzić to w grudniu dzidziuś zobaczy siwą mamę [emoji6] jeżeli czujesz się mocno zaniepokojona to dzwoń do prowadzącego, to co szkodzi to stres a czasami same go sobie tworzymy. Będzie dobrze[emoji256]
Jesteś kochana , bo mnie też uspokoiłas jak pisałam o tym sercu. I fakt im bardziej myślałam że ono szybko i mocno bije tym było gorzej. Przestałam o tym myśleć.

Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? 😭 Plamienie się skończyło.
Tez się tak martwiłam, chyba faktycznie zagluszylam stresem je. Wczoraj zaczęły wracać objawy a dziś mdli mnie coraz mocniej. Bądź dobrej myśli lub zbadaj betę i progesteron. Jak nie spada jest ok.

Cześć dziewczyny ☺ ja mam mdłości straszne i ciagle, nic nie pomaga, boję się ze się odwodnie, jeszcze mi strasznie duszno... W środę mam wizytę u lekarza, mam zlecone sporo badań i tak się zastanawiam czy jutro już je mogę zrobić??

Dzień dobry :) ja znowu nienwytzymalam, no bo jeszcze nie wierze, ze się udalo 😅😅
Jutro beta i zobaczymy jakiej będzie wysokości :D
!dlosci dziś mam okrutne, znowu źle spałam... wzięła bym najchętniej nż dziś, no ale głupio mi bo ostatnie 3 tygodnie byłam na opiekuńczym ze względu na zamnkniete przedszkola... ( to był najlepszy urlop bo zaowocował najbardziej jak mógł :D ) obym dziś miała mało pracy 😅😅

za oknem ponuro a w mym sercu swieci słońce 😄😄

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry