reklama
malwinka_s
Fanka BB :)
A to jakoś na recepcie jest wypisane ze jest nieodpłatna ? Bo dostałam receptę ale na niej pisze 100 % płatnościMi lekarz właśnie powiedział, że jeśli pojawią się wymioty w większej ilości to mam nie brać np femibionu bo może właśnie nasilać te wymioty. Biorę jeszcze duphaston i luteinę ale nie pamiętam czy je też mam odstawić wtedy ehh...
Z luteiną miałam niezła przygodę w aptece. Nie wiem ile czasu tam spędziłam ale kolejka za mną mega się zrobiła. Pani farmaceutka miała problem bo luteina (3 opakowania) wyskakiwała jej za 0 zł, coś kombinowała przez dłuższy czas, dzwoniła, aż w końcu powiedziała co się dzieje i dopiero jak jej wytłumaczyłam, że w ciąży jest darmowa to załatwiłyśmy sprawę nie miała pojęcia, że są takie uprawnienia w ciąży
Nessii_
Hej dziewczyny
Podglądam was już od dobrego tygodnia, ale bałam się odezwać żeby nie zapeszyć. Jestem już po poronieniu(puste jajo) i ciąży biochemicznej.
Wczoraj pierwsza wizyta: z usg było 6+1 i widziałam serduszko Termin z usg 13.12.
Z objawów jestem mega zmęczona i mam ciągle mdłości.
Podglądam was już od dobrego tygodnia, ale bałam się odezwać żeby nie zapeszyć. Jestem już po poronieniu(puste jajo) i ciąży biochemicznej.
Wczoraj pierwsza wizyta: z usg było 6+1 i widziałam serduszko Termin z usg 13.12.
Nessii_
Gratulacje, daj znać jak betaCześć dziewczyny, nieśmiało się witam.
Jestem aktualnie 10dpo, od wczoraj testy wychodzą pozytywnie. Termin byłby wg aplikacji w Sylwestra.
Pierwszy test wykonany rano wczoraj
Drugi wieczorem wczoraj
A trzeci dziś rano
(Dziś pojechałam na krew)
Proszę o chociaż pół kciuka
Gratuluje Wam
czekamnaskarb
Witam, kreseczka blada ale coś widać. Trzymam kciuki!Cześć dziewczyny, nieśmiało się witam.
Jestem aktualnie 10dpo, od wczoraj testy wychodzą pozytywnie. Termin byłby wg aplikacji w Sylwestra.
Pierwszy test wykonany rano wczoraj
Drugi wieczorem wczoraj
A trzeci dziś rano
(Dziś pojechałam na krew)
Proszę o chociaż pół kciuka
Gratuluje Wam
czekamnaskarb
Witam! Wspaniale, że widziałaś już serduszkoHej dziewczyny
Żeby była bezpłatna musi być wpisane przez lekarza uprawnienie "C", ale jak wpisane 100% to i tak będzie płatne. Być może lekarz nie ma umowy z NFZ I nie wystawia recept refundowanychA to jakoś na recepcie jest wypisane ze jest nieodpłatna ? Bo dostałam receptę ale na niej pisze 100 % płatności [emoji848]
reklama
Podziel się: