MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Jeszcze tydzień czekania naDziewczyny ja mam 27!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze tydzień czekania naDziewczyny ja mam 27!!!
A jak się czujesz jaka masz pracę. W domu będziesz myślała i się martwiła a w pracy zajmujesz myśli. Zależy jak się czujesz.Jestem aktualnie w pracy. Czy powinnam pojechać do domu i leżeć do wizyty?
Nie przejmuj się rodzina, ani nikim. Wiem, ze jestes zalamana, ale porob screeny rozmow, pozapisuj smsy. Wszystko Ci się przyda w sądzie. Proponuję podac go o alimemty na dzieci i na Ciebie i rozwod z jego wylacznej winy. Tylko tak choc trochę sobie to odbijesz.Jak chce do niego zadzwonić to odrzuca .... teraz mnie zablokował na fb przepraszam ze to tutaj wylałam ale nawet nie mam się komu zwierzyć ... rodzina go kocha ... zawsze za nim bardziej stała niż za mną
Też się właśnie zastanawiałam co u dziewczyn słychaćU mnie też mdłości, a brzuch boli rzadko.
Ciekawe, jak tam Zdziwiona i Ewelina
Myślę że takJestem aktualnie w pracy. Czy powinnam pojechać do domu i leżeć do wizyty?
Oby ten przyszly tydzien przyniusl nam same dobre wiadomosci. U mnie dziś znowu piękna pogoda więc ruszam na spacer . Miłego dnia dziewczynkiJeszcze tydzień czekania na
Ale 40+3 to juz 41 tydzieńJa tak samo do tego podchodzę. Według mnie powinny liczyć się skończone tygodnie
Dokładnie są dwie metody , liczymy skończone lub bieżące i tyle. Skończone czyli 5+3 to dalej 5, a bieżące to 5+3 to już 6.Ale 40+3 to juz 41 tydzień
Syn i córka. Zero objawów w obu.Hej dziewczyny
U mnie dziś według aplikacji 6+1, dzisiaj kompletnie na nic nie mam siły.. wstałam o 8 rano a o 9 kolejna drzemka bo nie dałam rady. Oprócz okropnego bólu piersi i senności zero objawow.
Jestem ciekawa bo wiele osób tak pisze, że bez mdłości, mało objawów to chłopak... czy u kogoś to się sprawdziło czy nie ma na to reguły?