Kurcze brzmi to jakby kogoś poznal... zafascynowal sie. Ja pierdziele. Faceci sa słabi....Może jeszcze otrzeźwieje i się zastanowić co robi Tobie i dzieciom... Kochana przytulam mocno!!!No jestem w szoku tak samo
Budowę mamy pod dach ....
cieszył się z serduszka ... wszystko było dobrze do wczoraj od wczoraj to jak obca osoba ... nie odczułam nic
reklama
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Zablokował na FB, co za dziecinne zachowanie! Nie zasługuje nawet na nazwanie go mężczyzna a Ty zasługujesz na kogoś lepszego ;*Jak chce do niego zadzwonić to odrzuca .... teraz mnie zablokował na fb przepraszam ze to tutaj wylałam ale nawet nie mam się komu zwierzyć ... rodzina go kocha ... zawsze za nim bardziej stała niż za mną
KasikP
Dobry wieczór doczytałam dopiero
@Ewelina @ musi być jakieś wytłumaczenie takiego zachowania. Myślę że oboje potrzebujecie czasu może uda się jakoś ściągnąć męża do Polski żeby móc porozmawiać na spokojnie?
Witamy nowe dziewczyny ale Nas tu duzo
@Ewelina @ musi być jakieś wytłumaczenie takiego zachowania. Myślę że oboje potrzebujecie czasu może uda się jakoś ściągnąć męża do Polski żeby móc porozmawiać na spokojnie?
Witamy nowe dziewczyny ale Nas tu duzo
Dariuszka90
5+3 to 6tydzien. Łatwo można to zrozumieć na przykładzie 0+3 to pierwszy tydzieńZawsze podaje się tygodnie skończone więc wg mnie to 5 tydzień a nie 6, jeśli się mylę to proszę poprawcie mnie
czekamnaskarb
Gratuluję maleństwa! Wszystko będzie dobrze, pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce, wiec może teraz nie jest najłatwiej, ale przyjdą dobre dni! Pozdrawiamhej kobietki przyszłam się nieśmiało przywitać w środę mam gina, żeby potwierdził ciążę-jesli wszystko pójdzie jak trzeba to wg apki 15.12 to mój termin. Narazie nawet nie gadamy o tym z mężem żeby się nie napalać. po krótce mam 32 latka, od 2.5 roku marzymy o bobasie. 1 kwietnia miałam wizyte gdzie miałam mieć robioną drożność ale tak "dla jaj" zrobiłam test przed wizytą i wyszedł pozytywny(druga kreska cienka ale była). zaraz po świętach zrobiłam dwie bety jedna 3310 a po 48h 6901 więc chyba dobrze ale odkąd się dowiedziałam ciągle coś-tylko chodze i modle sie o zdrowie maleństwa. cudem uniknęłam wypadku samochodowego, kilka dni później znalałam leżącego ojca alkoholika pod otwartym piecem, dziś rano wstaję a tu oprycha na wardze ( wczoraj z mężem trochę pobaraszkowaliśmy ;/) odstawiłam kawe, staram sie nie denerwować, wysypiać ale ciągle ten lęk...przychodzę w pracy wykonczona- czasem zasypiam w ubraniach, piersi bolą nieziemsko a że jestem okrąglejsza to muszę poduszke wkładać między nie, żeby się na boku położyć, ciągnie mnie w prawym boku prawie cały czas, mrowi w nogach. czytam fora i jakoś się próbuje uspokajać ale stwierdziłam, że kto mnie lepiej zrozumie niż Wy więc jestem. trzymam kciuki za was wszystkie by było dobrze!
Ja jednak dalej zostanę przy swoim [emoji6]5+3 to 6tydzien. Łatwo można to zrozumieć na przykładzie 0+3 to pierwszy tydzień [emoji2957]
Dariuszka90
Kurcze nie było mnie chwilę a tu tak się odwaliło... Ja bym pogoniła, otarła łzy, poprawiła koronę i w dupie z nim. Bądź dzielnaNo jestem w szoku tak samo
Budowę mamy pod dach ....
cieszył się z serduszka ... wszystko było dobrze do wczoraj od wczoraj to jak obca osoba ... nie odczułam nic
Ja tak samo do tego podchodzę. Według mnie powinny liczyć się skończone tygodnieJa jednak dalej zostanę przy swoim [emoji6]Zobacz załącznik 1261590
O matko! Trzymaj się !!!!!!! Może jeszcze wszystko się poukłada!!!!!!Cześć kobietki chce wam tylko powiedzieć ze nie będzie mnie już tak często na forum ...
mąż mnie właśnie po 18 latach małżeństwa oznajmił mi ze nie wróci
reklama
Ginekolodzy jednak zostają przy tym, że każdy zaczęty tydzień traktują jako kolejny, np 4+5 to 5 tydzieńJa jednak dalej zostanę przy swoim [emoji6]Zobacz załącznik 1261590
Podziel się: