reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Nie wiem, wolę się na zapas nie stresować, gdyby np. ciąża okazała się młodsza, a w 10 to już na pewno zobaczę serduszko, a nawet pewnie więcej :)
A nie jest przypadkiem tak, że do 10. tygodnia trzeba już mieć wykonane jakieś badania? Pytam, bo sama nie jestem pewna... Ja wizytę mam umówioną 29.04 i wypada mi, że to będzie początek 7. tygodnia (dłużej bym i tak nie dała rady czekać ;))

Hej kobietki. Umówiłam się na pierwsze Usg za dwa tyg. Będzie wtedy 6tc+2 . Myślicie że będzie juz widać serduszko ?? Bo sie zastanawiam czy nie przełożyć na tydzień później.... mieszkam w UK I tu taka wizyta trochę kosztuje a nie chce isc na marne ...
Ja bym przełożyła na pewno o tydz albo o 2...

Jestem po ciąży pozamacicznej i moim zdaniem trafiłaś na bardzo odpowiedzialnego lekarza! To nie prawda ze przy takiej ciąży zawsze beta przyrasta nieprawidłowo! Czasem rośnie dobrze- przy becie ponad 1000 powinno być już coś widac na USG mysle ze dlatego lekarz wysłał Cię do szpitala , będą Cię obserwować i robić usg bo wiedza ze możesz buc w prawidłowej ciąży ale przez to ze przy becie 2000 nic nie widac maja prawo myśleć o ciąży pozamacicznej a jest to zagrożenie życia wiec dobrze ze jesteś pod kontrolą! Trzymam mocno kciuki!
No jutro na 7 krew i kolo 9 usg . Gdyby nie to ze tesknie za domem nie byloby tak zle .
Taka cisza tu na tej sali . Sama leze . Nie ma telewizora jedynie ratuje mnie netflix na telefonie no ale nie powiem bo czuje sie bezpiecznie .. A przynajmniej bezpieczniej jak w domu .. Zobaczymy . Moim zdaniem powinnismy jutro cos wiedzieć . A jak nic nie zobaczymy reagowac bo naprawde uwazam ze jest juz czas na jakies wyniki .. Nie chce tu spedzic 2 tygodni .. I czekac az cos zlego sie wydarzy .. Martwie sie i w ogole ..czasami mysle pozytywnie czasami nie ale najgorsza mimo wszystko jest niewiedza i braki jezykowe . 💁🏻💁 dzieki za wsparcie . I tu masz racje ze mam odpowiedzialnego lekarza . Na poczatku bylam zla na niego ze nic nie widzi i myslalam ze jest niekompetentny albo ze cos ze sprzetem nie hallo ale widze ze to wcale nie tak .
Ah sie rozpisalam za duzo czasu mam hehe

No jutro na 7 krew i kolo 9 usg . Gdyby nie to ze tesknie za domem nie byloby tak zle .
Taka cisza tu na tej sali . Sama leze . Nie ma telewizora jedynie ratuje mnie netflix na telefonie no ale nie powiem bo czuje sie bezpiecznie .. A przynajmniej bezpieczniej jak w domu .. Zobaczymy . Moim zdaniem powinnismy jutro cos wiedzieć . A jak nic nie zobaczymy reagowac bo naprawde uwazam ze jest juz czas na jakies wyniki .. Nie chce tu spedzic 2 tygodni .. I czekac az cos zlego sie wydarzy .. Martwie sie i w ogole ..czasami mysle pozytywnie czasami nie ale najgorsza mimo wszystko jest niewiedza i braki jezykowe . 💁🏻💁 dzieki za wsparcie . I tu masz racje ze mam odpowiedzialnego lekarza . Na poczatku bylam zla na niego ze nic nie widzi i myslalam ze jest niekompetentny albo ze cos ze sprzetem nie hallo ale widze ze to wcale nie tak .
Trzymam kciuki za Ciebie i dziecko. Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze. Wierzę w to. Jesteś pod najlepszą opieką, więc spokojnie ☺️

reklama
super, ze jesteś w dobrych rękach, na pewno bezpieczniej niż oczekiwanie w domu! Daj nam znac jutro!

Do góry