malwinka_s
Fanka BB :)
A wy dziewczyny też macie takie pobolewanie brzucha jak przy okresie ? I kłucie jajników / pachwin przy zmianie pozycji ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę jak przy okresie ale o wiele słabiej, bardziej czuję jajnikA wy dziewczyny też macie takie pobolewanie brzucha jak przy okresie ? I kłucie jajników / pachwin przy zmianie pozycji ?
U mnie też po dokladnie 20 miesiącachHej po prawie 2 latach starań dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki
Ja córkę rodziłam w Wielka Sobotę i skończyło się cc 0:15 w Niedziele Wielkanocną a teraz na WigilieJa Wam powiem że rodzilam w święta wielkanocne i to byl super czas. Spokojnie wszystko, mąż był ze mną po 10h codziennie. Myslalam ze teraz tez na święta wypadnie no, ale nie dalo rady
Tak, to normalneA wy dziewczyny też macie takie pobolewanie brzucha jak przy okresie ? I kłucie jajników / pachwin przy zmianie pozycji ?
ja byłam w 6+1 i biłoHej kobietki. Umówiłam się na pierwsze Usg za dwa tyg. Będzie wtedy 6tc+2 . Myślicie że będzie juz widać serduszko ?? Bo sie zastanawiam czy nie przełożyć na tydzień później.... mieszkam w UK I tu taka wizyta trochę kosztuje a nie chce isc na marne ...
Świąteczne dzieci [emoji16]Ja córkę rodziłam w Wielka Sobotę i skończyło się cc 0:15 w Niedziele Wielkanocną a teraz na Wigilie
Uff to dobrze nie jest to ciągły ból i bardzo mocny ale taki okresowy a mdłości dzisiaj takie od rana że hoho . Nie wymiotuje ale mdli strasznie. I zjadłam w końcu tego McDonalda na którego czekałam cały tydzieńTak, to normalne