czekamnaskarb
Fanka BB :)
Wczesniej nie dodała się odpowiedź! Jeszcze raz gratuluję ! Widać pięknie druga kreskę!Hej po prawie 2 latach starań dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczesniej nie dodała się odpowiedź! Jeszcze raz gratuluję ! Widać pięknie druga kreskę!Hej po prawie 2 latach starań dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki
Ja miałam ból jajników zawsze wieczorami i w nocy, 10 minut i przechodził. Dzisiaj mam już koło 4 godzin, trochę się martwię...ale może to normalne? Nie jest bardzo duży ale jednak przeszkadza.A wy dziewczyny też macie takie pobolewanie brzucha jak przy okresie ? I kłucie jajników / pachwin przy zmianie pozycji ?
Ja miałam taki ból wczoraj, czytałam, że może występować w terminie owulacji, u mnie by się zgadzało, dzisiaj już jest okJa miałam ból jajników zawsze wieczorami i w nocy, 10 minut i przechodził. Dzisiaj mam już koło 4 godzin, trochę się martwię...ale może to normalne? Nie jest bardzo duży ale jednak przeszkadza.
Super! U mnie tez się cesarką skończyło. Ciekawe jak będzie terazJa córkę rodziłam w Wielka Sobotę i skończyło się cc 0:15 w Niedziele Wielkanocną a teraz na Wigilie
U mnie wtedy musiałaby ta owulacja być przesunięta, ale mam nadzieję,że jutro też będzie lepiejJa miałam taki ból wczoraj, czytałam, że może występować w terminie owulacji, u mnie by się zgadzało, dzisiaj już jest ok
Ten ból może też nasilać się w dniu, kiedy normalnie byłaby miesiączkaJa miałam taki ból wczoraj, czytałam, że może występować w terminie owulacji, u mnie by się zgadzało, dzisiaj już jest ok
super! Dlaczego dopiero ok 10ty
Nie wiem, wolę się na zapas nie stresować, gdyby np. ciąża okazała się młodsza, a w 10 to już na pewno zobaczę serduszko, a nawet pewnie więcejsuper! Dlaczego dopiero ok 10tyg?
Moje problemy nie powinny mieć wpływu na przebieg ciąży, ale martwię się jak to będzie. Zresztą o ciąży wiem dopiero od kilku godzin, więc na razie jestem w szokuwitamy mi w ost ciąży tez się trochę zdrowie po sypało ale mimo starań wtedy poroniłam w 9 tyg życzę tobie aby się skończył inaczej