Przepraszam Cię jeżeli poczułaś się urażona
Kompletnie tego nie chciałam. Jak urodziłam synka to totalnie nie wiedziałam, że ktoś taki istnieje i zaufałam babce od laktacji w szpitalu - a okazało się, że syn ma skrócone wędzidełko i dlatego kiepsko przybiera. Z córką znowu było tak, że przybierała bardzo mało (ok. 27g tygodniowo), ale właśnie CDL stwierdziła, że spoko, wszystkie badanie w normie to pewnie taki typ i rzeczywiście do dzisiaj (7lat) nie lubi się objadać i jest szczupła. Ale najważniejsze, żebyście czuli się okej! Nie sposób karmienia jest ważny. Każda z nas jest najlepszą mamą dla swojego dziecka
Nie wiadomo. Konsultowało mnie wczoraj 4 (sic!) lekarzy i powiedzieli, że nie wiedzą co ze mną zrobić. I w żartach usłyszałam: widzi Pani okazuje się, że jednak można być trochę w ciąży. Ja niestety mam już od tego ataki paniki. Najgorzej, że to już 8/9tc ciąży, beta beznadziejna bo 405, a nigdzie nic nie ma, objawów nie ma. Jutro zbadam betę i zobaczymy, jak to rośnie, to ja nie wiem
Wiem, że można podać lek metotreksat, ale na razie nic mi o tym nie wspominali, nie wiem czy nie chcą ze względu na obecne przepisy czy co
Pozostaje czekać i liczyć na cud, że sama zacznie spadać