reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

U nas niestety od 3 dni tylko mleko, nie chce tknąć żadnego jedzenia (a wcześniej nie było z tym problemów), ślini się na potęgę, nie da sobie zajrzeć do buzi, wszystko go denerwuje i trudno mu zasnąć.
Podejrzewam zęby... Tym razem kumulacja wszystkich objawów na raz 😑

reklama
U nas w Polsce mleko było głównie tylko rano, wieczorem i w nocy a teraz też jest bardziej za mlekiem. Podejrzewam, że przez gorąco.

Hmm powiem szczerze, że mały z babcią więc za bardzo zmiany nie odczuwa tylko ja przeżywam, że jestem z innymi dziećmi, a małego zostawiam... Jeszcze przedzierają się górne jedynki i złapał katar, ale mam nadzieję, że jakoś się poukłada :) jak wracam to widać na buzi, że się cieszy i potem mamy dużo przytulanek:)

Hmm powiem szczerze, że mały z babcią więc za bardzo zmiany nie odczuwa tylko ja przeżywam, że jestem z innymi dziećmi, a małego zostawiam... Jeszcze przedzierają się górne jedynki i złapał katar, ale mam nadzieję, że jakoś się poukłada :) jak wracam to widać na buzi, że się cieszy i potem mamy dużo przytulanek:)
O jak słodko:) polecam plastry aromactiv. U nas idą 2 zęby w jednym czasie. Będzie miał ich już 7 🤦‍♂️

reklama
Do góry