Jak na razie nie poleciała buzią na podłogę co nie wykluczone że się zdarzy. Nie jesteśmy w stanie ciągle jej pilnować bo nic by w domu nie było zrobione a i dzieci muszą się nauczyć że są różne sytuacjeA nie boisz się że upadnie na buzie mój na miękkim też samodzienie raczkuje ale widzę jak często noskiem wali w podłoże więc ograniczam chodzenie po podlodze a on chce tylko być na dywanie poza tym uwielbia wszystkie rośliny śmiejemy się że zanim podrośnie w domu nie zostanie żaden kwiatek
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Pytanie do dziewczyn ktore podaja kaszke bobasom na mm. W jakich proporcjach podajecie? Ile wody ile miarek a ile lyzek kaszki?
Hej dziewczyny... Nie poszłyśmy do tego ortopedy, musiałam odwołać bo mała gorączkuje do 38,5 od wczoraj rana. Pediatra mówi że może zęby, a może trzydniowka. Czy Wasze dzieciaczki mają takie temperatury przy ząbkowaniu?
Dostałyśmy skierowanie na crp i morfologię. Pediatra odczytał wyniki i stwierdził że to raczej jakiś wirus się do tego dołożył i może o to chodzi, mam obserwować i zbijać gorączkę. A gorączkuje bardzo agresywnie. Podaje na zmianę paracetamol z ibuprofenem.
Martwię się że szok... A we wtorek mieliśmy jechać nad morze
Dostałyśmy skierowanie na crp i morfologię. Pediatra odczytał wyniki i stwierdził że to raczej jakiś wirus się do tego dołożył i może o to chodzi, mam obserwować i zbijać gorączkę. A gorączkuje bardzo agresywnie. Podaje na zmianę paracetamol z ibuprofenem.
ElaStyczna
Szkoda ze moczu nie zrobiliscie. Moze to zum?Hej dziewczyny... Nie poszłyśmy do tego ortopedy, musiałam odwołać bo mała gorączkuje do 38,5 od wczoraj rana. Pediatra mówi że może zęby, a może trzydniowka. Czy Wasze dzieciaczki mają takie temperatury przy ząbkowaniu?
Moje kondolencjeMy znów musieliśmy przyspieszyć nasz wyjazd. Dostaliśmy telefon o 9 rano, że teściowa odeszła . Okropnie nas to zaskoczyło. 30 minut temu wyruszyliśmy
Ja podaje kaszka manna bobovita bezmleczną bez cukru przygotowuję porcje MM u mnie zjada 100 ml mleka I do niego dodaje kaszke mój lubi jak jest gęsta więc na 100 ml mleka daje 3 i pół miarki kaszki i czekam aż zgęstnieje do tego często podaje też owoc ale nie mieszam tylko kilka łyżeczek kaszki I łyżeczkę musu owocowegoPytanie do dziewczyn ktore podaja kaszke bobasom na mm. W jakich proporcjach podajecie? Ile wody ile miarek a ile lyzek kaszki?
Bardzo mi przykro. Szczerze współczujęMy znów musieliśmy przyspieszyć nasz wyjazd. Dostaliśmy telefon o 9 rano, że teściowa odeszła . Okropnie nas to zaskoczyło. 30 minut temu wyruszyliśmy
Ce2793
Dzięki dziewczyny. Co do podróży to było lepiej niż myślałam. Wyjechaliśmy wczoraj o 21.15, były 3 przerwy na tankowanie i 5 minut na rozciągniecie się i pampersa. Młody przespał jakieś 12-13 godzin z 15. Chyba mamy sposób żeby spał bo tak to u nas z tym krucho. Bardzo bałam się tej podróży A nawet jeśli była organizowana w kilka godzin wyszła świetnie
reklama
AktualizacjaHej dziewczyny... Nie poszłyśmy do tego ortopedy, musiałam odwołać bo mała gorączkuje do 38,5 od wczoraj rana. Pediatra mówi że może zęby, a może trzydniowka. Czy Wasze dzieciaczki mają takie temperatury przy ząbkowaniu?
Po trzech dniach (od czwartku rana) chyba już się uspokoiło. Trzy dni zabijałam gorączkę która co chwilę rosła dzisiaj mamy poniżej 37 więc już ok. Cała noc nic nie podawałam i spałysmy spokojnie. Ząb żaden nie wyszedł ani wysypka wiec chyba nie trzydniowka... Nie wiem co to było... Któraś miała coś takiego że swoimi dziećmi?
A mała ma do mnie żal o te czopki ciężko jest być mamą