reklama
Spokojnie, widocznie jest na tyle silna i gotowa że wstaje. Sama jej nie stawiasz i przecież nie przywiążesz jej żeby tylko leżała a nie wstawała. Nasza starsza córka miała 6,5 miesiąca i zaczęła wstawać i wszystko było okMoja od wczoraj łapie się za zabawki i próbuje stawać. O ja nie mogę... Dobrze że w piątek mamy ortpede bo się boję o stawy i stopki
U nas mniej więcej od tygodnia raczkuje. Na początku na macie tylko a od wczoraj ucieka i zwiedza dom także trzeba uważać żeby nie rozdeptaćA jak u was z raczkowaniem u mnie w niedziele zrobił pierwsze próby a teraz chciałby tylko raczkować na podłodze a jeszcze pada ma buzie boję się że zrobi sobie krzywdę ale z mówieniem bardzo słabo
Oj ciężko z tym rozszerzaniem diety u alergików. U nas po gruszce 4 dni ja czyściło po 4 kupy dziennie byłoPodałam małemu do zupki mięso z królika i po trzech dniach jedzenia znowu widzę, że robi się wysypka.. Ehh...
A nie boisz się że upadnie na buzie mój na miękkim też samodzienie raczkuje ale widzę jak często noskiem wali w podłoże więc ograniczam chodzenie po podlodze a on chce tylko być na dywanie poza tym uwielbia wszystkie rośliny śmiejemy się że zanim podrośnie w domu nie zostanie żaden kwiatekU nas mniej więcej od tygodnia raczkuje. Na początku na macie tylko a od wczoraj ucieka i zwiedza dom także trzeba uważać żeby nie rozdeptać
reklama