reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

My właśnie po 2 dawce. Rozmawiałam na temat szczepienia siebie na covid w czasie karmienia i dr mi odradziła.. Ze ona by się nie szczepiła bo to nie jest do końca przebadane i nie wiadomo jak dziecko zareguje za jakiś czas. No i chyba jedbak się wstrzymam. Zaszczepić i tak się będę musiała bo pracuje w dps ale poczekam chyba do powrotu do pracy.

reklama
U nas jak po pierwszym szczepieniu nie było nic tak dzisiaj praktycznie cały czas na rękach i płaczę. Coś czuję że będzie ciężka noc. Dziewczyny Powiedzcie mi czy dawałyście na noc jakiś Apap w syropie czy dopiero jak pojawila. się gorączka?

QUOTE="Kinga9019, post: 21121553, member: 203319"]
U nas jak po pierwszym szczepieniu nie było nic tak dzisiaj praktycznie cały czas na rękach i płaczę. Coś czuję że będzie ciężka noc. Dziewczyny Powiedzcie mi czy dawałyście na noc jakiś Apap w syropie czy dopiero jak pojawila. się gorączka?
[/QUOTE]
U nas było w granicach 37- 37,4 i nie dawałam nic

U nas było w granicach 37- 37,4 i nie dawałam nic

Pedicetamol

Na szczęście noc przespana 💗 dzisiaj trochę marudna ale do przeżycia. Dziewczyny tak sobie czytam i jaka metoda będziecie dalej rozszerzać dietę? Papki i łyżeczka czy blw? I druga sprawa woda.. Butelka czy taki kubek do nauki picia? Przy pierwszym synu używał dość długo butelki a teraz myślę nad takim kubkiem..

Tak Wam powiem że tak wczytałam się w grupę na fb blwbaby i tam każdy przy rozszerzeniu diety już od razu kubki ja jak pomyślę przy pierwszym synu 7 lat temu nie wyobrażałam sobie dać mu odrazu kubek tylko butelkę mial. I do tego (możecie się śmiać) ale na początku dawałam mu słoiczku bo bałam się żebym mu nie zaszkodziła 🙈 później pomału mu gotowałam. Teraz człowiek całkiem inaczej na to patrzy.

Na szczęście noc przespana 💗 dzisiaj trochę marudna ale do przeżycia. Dziewczyny tak sobie czytam i jaka metoda będziecie dalej rozszerzać dietę? Papki i łyżeczka czy blw? I druga sprawa woda.. Butelka czy taki kubek do nauki picia? Przy pierwszym synu używał dość długo butelki a teraz myślę nad takim kubkiem..
Moim zdaniem żeby przejść do blw to powinien stabilnie siedzieć a tak to raczej papki mój to jak jest gestsza papka to jeszcze wypluwa więc jeszcze mam czas a potem myślę że będę podawać też metoda blw Ja podaje w butelce ale pewnie kupię kubek I jak usiądzie będziemy próbować

reklama
Moim zdaniem żeby przejść do blw to powinien stabilnie siedzieć a tak to raczej papki mój to jak jest gestsza papka to jeszcze wypluwa więc jeszcze mam czas a potem myślę że będę podawać też metoda blw Ja podaje w butelce ale pewnie kupię kubek I jak usiądzie będziemy próbować
Dokładnie tak samo mam w planach. Jak siądzie to kubki, blw. Póki co papki i butelka.

Do góry