U nas cały czas 100 ml jej robię i też często zostawia 10- 20 ml i jedzenie trwa 40 minut. W nocy na śpiocha szybciej zje i na wieczór ok 140 ml uda jej się wcisnąć.Jak jedzą Wasze maluszki? bo mój przechodzi bunt nie chce mleka I za każdym razem zostawia w butelce a robię mu tylko 100 ml a po warzywku to wcale nie pokazuj mu mleczka zastanawiam się czy to przejdzie?
reklama
Ce2793
Fanka BB :)
A kiedy blizna zrobiła ci się ,,ładna"? Ja swoją masuje ale chyba kupię jakiś kremJa 15 maja będę 5 miesięcy po drugim cc, blizna mocno różowa, a miejsce odretwiałe ale nie wypukłe. Po pierwszej cesarce miałam podobnie.
Ce2793
U nas 120-140ml mm. Co 2.5-3.5 godziny. Nie zostawia nic. Po warzywach (3 duże łyżki stołowe) też często domaga się choć połowy porcji mleka. O ile z apetytem jest super tak znowu u nas problem ze spaniem zawsze cośJak jedzą Wasze maluszki? bo mój przechodzi bunt nie chce mleka I za każdym razem zostawia w butelce a robię mu tylko 100 ml a po warzywku to wcale nie pokazuj mu mleczka zastanawiam się czy to przejdzie?
Ce2793
A i czy tyje normalnie? Jak tak to bym chyba się nie martwiła na twoim miejscuJak jedzą Wasze maluszki? bo mój przechodzi bunt nie chce mleka I za każdym razem zostawia w butelce a robię mu tylko 100 ml a po warzywku to wcale nie pokazuj mu mleczka zastanawiam się czy to przejdzie?
zeberka363
jestem szalona :-D
U nas różnie,ale ostatnio mniej. I walczy i rzuca sie przy mleku. Po warzywach/ owocach potrafi pół porcji mleka jeszcze wypić,ale nadal podaje po pół słoiczka.Jak jedzą Wasze maluszki? bo mój przechodzi bunt nie chce mleka I za każdym razem zostawia w butelce a robię mu tylko 100 ml a po warzywku to wcale nie pokazuj mu mleczka zastanawiam się czy to przejdzie?
W piątek mamy trzecią dawke 6w1 i pierwsza dawkę meningokoków.
Dziewczyny Wy już warzywa i owoce, a my zmieniamy mleko z pepti na nutramigen bo chyba to było przyczyną biegunki, z którą walczyliśmy 2 tygodnie i w sumie do dziś nie jest jeszcze całkiem ok. Do tego teraz mały zlapal katar i kaszel ja już wymiękam. Mam nadzieję, że w końcu pójdzie ku lepszemu.
Niestety nie pamiętam dokładnie ale jakoś po pierwszych urodzinach miałam taką dobrze wygojoną bliznę w kolorze jasnego różu. Mam skłonność do przebarwień, co nawet ginekolog zauważyła i moja blizna nigdy nie była zupełnie blada.A kiedy blizna zrobiła ci się ,,ładna"?
Martini4
Trzymam kciuki by wszystko wróciło do normyDziewczyny Wy już warzywa i owoce, a my zmieniamy mleko z pepti na nutramigen bo chyba to było przyczyną biegunki, z którą walczyliśmy 2 tygodnie i w sumie do dziś nie jest jeszcze całkiem ok. Do tego teraz mały zlapal katar i kaszel ja już wymiękam. Mam nadzieję, że w końcu pójdzie ku lepszemu.
U nas też nie różowo, bo wychodzi drugi ząbek a do tego wróciły problemy skórne. Juz nie wiem czy to mleko, czy AZS czy jakiś inny alergen...
Młody ciągle się drapie
Za tydzien mam wizytę to sprawdzimy ile przytył w miesiąc ale ogólnie mój jest raczej drobny jesteśmy w dole siatki już wtedy kazano mi zwiększać kaloryczność bo małe przyrosty a teraz zobaczymy?A i czy tyje normalnie? Jak tak to bym chyba się nie martwiła na twoim miejscu
reklama
rzyczyną
Dziewczyny życzę zdrowia dla maluszków! Trzymam kciuki za koniec problemowTrzymam kciuki by wszystko wróciło do normy
U nas też nie różowo, bo wychodzi drugi ząbek a do tego wróciły problemy skórne. Juz nie wiem czy to mleko, czy AZS czy jakiś inny alergen...
Młody ciągle się drapie
Wcześnie u ciebie wychodza ząbki mój też się ślini I wszystko bierze do buzi ale nie zauważyłam żadnych zmian na dziaselkach obecnie opanował przewrotny na brzuszek I może to robić cały czas a że spowrotem nie potrafi to krzyczy żeby przewrócić go na plecki