O i jeszcze mam dwa pytania.. Szukam jeszcze fajnej spacerówki i krzesełka do karmienia może coś polecicie? Wózków przejrzałam już tysiece i każdy poleca inny a krzesełko myske nad tym z ikea antilop i dokupić akcesoria do niego bo dużo osób poleca ale gdzieś do końca nie jestem przekonana...myślę jeszcze o takim.
reklama
Ce2793
Fanka BB :)
Cześć w pewnym momencie też tak myślałam ale wydaje się, że jakiś intensywny okres mamy .Dziewczyny taka cisza tutaj czy ja mam coś nie tak i nie dostaje powiadomień?
Zamówiłam taką hustawkę. Czy któraś może już miała podobną i ma na jej temat zdanie?Dziewczyny co kupujecie na dzień dziecka? Bo tak myske i nie wiem czy jakiś już fajny sorter taki większy z różnymi funkcjami czy coś z Fisher.. Tyle tego że głupieje
Załączniki
Ce2793
Ja wózek miałam 2w1 i z obu opcji jestem bardzo zadowolona. Mam Uppababy Vista v2. Terenówka wszędzie przejedzie. Fotelik mam Safety 1st Timba. Fajny bo zależało mi na regulowanym krzesełku ale strasznie głupio się montuje na początku i jest dosyć delikatneO i jeszcze mam dwa pytania.. Szukam jeszcze fajnej spacerówki i krzesełka do karmienia może coś polecicie? Wózków przejrzałam już tysiece i każdy poleca inny a krzesełko myske nad tym z ikea antilop i dokupić akcesoria do niego bo dużo osób poleca ale gdzieś do końca nie jestem przekonana...myślę jeszcze o takim.
Mój starszy syn miał podobna i sprawdzila się. Często go usypialaCześć w pewnym momencie też tak myślałam ale wydaje się, że jakiś intensywny okres mamy .
Zamówiłam taką hustawkę. Czy któraś może już miała podobną i ma na jej temat zdanie?
My mamy spacerówkę joie na pompowanych kołach i jestem bardzo zadowolona, lekka, zwrotna bardzo dobrze się prowadzi. To prawda jest intensywnie czasem nie potrafię się wyrobić, a jestem w domu. Strach pomyśleć co będzie od września jak wrócę do pracy.
Ce2793
Z jednej strony bardzo chętnie wrocilabym do pracy choć na chwilę odpocząć od tych pieluch a z drugiej cieszę się, że mam możliwość bycia w domu jakiś czas.My mamy spacerówkę joie na pompowanych kołach i jestem bardzo zadowolona, lekka, zwrotna bardzo dobrze się prowadzi. To prawda jest intensywnie czasem nie potrafię się wyrobić, a jestem w domu. Strach pomyśleć co będzie od września jak wrócę do pracy.
A masz nianię/babcię czy żłobek? I jak się z tym czujesz? Gotowa?
Ce2793
Nie liczę na cud, że będzie u nas zasypiał bo to jest trudna droga.Mój starszy syn miał podobna i sprawdzila się. Często go usypiala
Jak u was dziewczyny ze spaniem w nocy i w dzień?
Hmm też chce się wyrwać do ludzi na szczęście pracuje 22h tygodniowo więc to nie będzie jakaś długa rozłąka, a mały zostanie pod opieką babci, do żłobka bym się go nie zdecydowała dać tak wcześnie. Mój w dzień śpi od 9:00 do ok 9:40, później ma dłuższą drzemkę od ok 12 lub 13 do 15, jeszcze popołudniu ok 17 idzie na 30 min. Zasypia na dobre ok 21 i śpi do 1 w nocy, budzi się na mleko i śpi do 5, później znowu mleko i wstaje o 7.Nie liczę na cud, że będzie u nas zasypiał bo to jest trudna droga.
Kupiłam krzeselko z KinderKraft ale mój jest jeszcze za mały chowa się w krzeselku a spacerówkę mam kupiona z gondolą Ale też jeszcze nie używam wciaż w gondoli a jak Wasze maluszki już siedzą? Mieliście już trzecią dawkę szczepienia bo my na początku czerwcaO i jeszcze mam dwa pytania.. Szukam jeszcze fajnej spacerówki i krzesełka do karmienia może coś polecicie? Wózków przejrzałam już tysiece i każdy poleca inny a krzesełko myske nad tym z ikea antilop i dokupić akcesoria do niego bo dużo osób poleca ale gdzieś do końca nie jestem przekonana...myślę jeszcze o takim.
reklama
Martini4
U nas się unormowało. Młody zasypia o 21 i śpi do 6-7 (czasem z jedną pobudką na mleczko). Po 2-3h od wstania ma pierwszą drzemkę-40min. Potem ok. 13 drzemka z 2h i później trzecia drzemka około 17-18 na 40minNie liczę na cud, że będzie u nas zasypiał bo to jest trudna droga.
U nas jeszcze nie siedzi, nawet się nie obraca (raptem z 2-3razy się obrócił), ale pediatra patrzyła i mówiła że wszystko wygląda ok i ma czas do 7 miesiaca. 3 dawkę już mieliśmy (19maja) młody nawet nie płakał wszystko było ok po szczepieniuKupiłam krzeselko z KinderKraft ale mój jest jeszcze za mały chowa się w krzeselku a spacerówkę mam kupiona z gondolą Ale też jeszcze nie używam wciaż w gondoli a jak Wasze maluszki już siedzą? Mieliście już trzecią dawkę szczepienia bo my na początku czerwca