reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Czyli nie tylko mój taki leniuszek 🙂 po majówce będę umawiała się do pediatry to zobaczę co powie.

A jak wyglądają u was noce? U nas były idealne a od 2 tygodni młody się znowu popsuł. Dziś nie przespał ani godziny w pełni, nawet u nas w łóżku... Nie wiem czy to skok czy dziąsła... Chodzę jak zombie.

reklama
Czyli nie tylko mój taki leniuszek 🙂 po majówce będę umawiała się do pediatry to zobaczę co powie.

A jak wyglądają u was noce? U nas były idealne a od 2 tygodni młody się znowu popsuł. Dziś nie przespał ani godziny w pełni, nawet u nas w łóżku... Nie wiem czy to skok czy dziąsła... Chodzę jak zombie.
O u mnie ze spaniem jest to samo 🙈 było idealnie a teraz cały czas się budzi... 😐 Ostatnio o 3 się obudziła i chętna do rozmowy bo myślała że to chyba już ranek 😆 jeszcze starszy syn wczoraj rękę złamał i to prawa to mam wesoło 🙈 teraz mała śpi i lecę się z nim bawić bo umiera z nudów bo nic zrobić nie może 😒

U nas budził się przeważnie o 3 i wstawał na stałe ok 6-7.
Dziś o 1 o 4 i od 6 już nie spał. Do tego jeszcze odciąganie mleka....oczy na zapałkach 😑

U mnie od początku wstaje o 3 już się nawet przyzwyczaiłam tylko wcześniej już o 18 chodził spać a teraz różnie bywa nawet do 11 potrafi siedzieć W dzień jest marudny najchętniej nie schodził by z rąk I wszystko chce dotknąć a jak nie podejdę to płacz i krzyk nie wiem na co zwalić może to zęby a może taki charakter?

My diete rozszerzamy od kiedy Jaś skończył 4 miesiące, ale nadal nie są to pełne posilki- po pół słoiczka zapite mlekiem 😉
U mnie jak zje pół słoiczka to juz nie chce mleka Ile czasu dawalas warzywa zanim przeszlas do owoców? U nas ostatnio kupki są jakieś rzadsze I jest ich więcej kiedy trzeba się niepokoić że to biegunka?

U nas dziś pierwsza marchewka 😎 wcinał jak szalony, gdybym mu nie wydzieliła porcji to chyba zjadł by wszystko 😂

Ale bardziej cieszę się że noc spokojna, tylko jedna pobudka. No i wczoraj pierwszy raz się obrócił 💕 teraz co chwilę próbuje więc coś się zaczyna!

Edit: mamy ząbek, powoli się przebija ale czuć już ostre. 😎

Ostatnia edycja:
Dziewczyny po cesarskim cięciu - Jak wasze blizny? U nas 9.06 będzie 5 miesięcy po porodzie a nadal mam dość wypukłą i różową bliznę

U mnie jak zje pół słoiczka to juz nie chce mleka Ile czasu dawalas warzywa zanim przeszlas do owoców? U nas ostatnio kupki są jakieś rzadsze I jest ich więcej kiedy trzeba się niepokoić że to biegunka?
Wprowadziłam w ttm samym tygodniu 😉
U nas dziś pierwsza marchewka 😎 wcinał jak szalony, gdybym mu nie wydzieliła porcji to chyba zjadł by wszystko 😂

Ale bardziej cieszę się że noc spokojna, tylko jedna pobudka. No i wczoraj pierwszy raz się obrócił 💕 teraz co chwilę próbuje więc coś się zaczyna!

Edit: mamy ząbek, powoli się przebija ale czuć już ostre. 😎
Gratuluję ząbka 😀

Dziewczyny po cesarskim cięciu - Jak wasze blizny? U nas 9.06 będzie 5 miesięcy po porodzie a nadal mam dość wypukłą i różową bliznę
Ja 15 maja będę 5 miesięcy po drugim cc, blizna mocno różowa, a miejsce odretwiałe ale nie wypukłe. Po pierwszej cesarce miałam podobnie.

reklama
Jak jedzą Wasze maluszki? bo mój przechodzi bunt nie chce mleka I za każdym razem zostawia w butelce a robię mu tylko 100 ml a po warzywku to wcale nie pokazuj mu mleczka zastanawiam się czy to przejdzie?

Do góry