Życzę dużo zdrówka A podajesz coś na biegunka?A my nadal walczymy z biegunką..
reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
Jaś dziś skończył 5 miesięcy
Kiedy to przeleciało
Kiedy to przeleciało
Tak najpierw był leczony na wirusa, ale dzisiaj już dostał mocniejszy lek od pediatry mam nadzieję, że w końcu pomoże bo po tem już nam chyba tylko szpital zostanie..Życzę dużo zdrówka A podajesz coś na biegunka?
U nas dzisiaj też był bunt na jedzenie jadła po 80 ml na noc tylko normalnie zjadła 130 ml. U nas był brokuł dzisiaj i mocno się krzywiłaU mnie też z obrotami ciężko ja zaczęłam od marchewki dziś nawet nie chciał mleka po marchewkę zawsze dojadał mleczkiem a tu bunt w ogóle dziś kiepsko je może taki dzień za oknem paskudnie
Ce2793
Fanka BB :)
My mieliśmy ok 7 dni biegunkę. Dawałam probiotyki i dużo wody. Pediatra zaleciła smectę ale mąż poczytał, że nowe badania mówią o tym, że nie jest wskazana do 2 r.z.
U nas bardzo ładnie je. Zaczęłam od soku z marchwi, później gotowana marchew z ziemniakiem, w kolejnych dniach doszła do papki pietruszka ana deser banan. Ale coś musimy odstawić bo młody po jedzeniu ma bardzo czerwone policzki i boję się, że to będzie alergia.
A jak ze spaniem u waszych dzieci? U nas jest jakiś regres i padam na twarz. Nic nie chce spać, budzi się często i chce przewracać się na brzuch tragedia
U nas bardzo ładnie je. Zaczęłam od soku z marchwi, później gotowana marchew z ziemniakiem, w kolejnych dniach doszła do papki pietruszka ana deser banan. Ale coś musimy odstawić bo młody po jedzeniu ma bardzo czerwone policzki i boję się, że to będzie alergia.
A jak ze spaniem u waszych dzieci? U nas jest jakiś regres i padam na twarz. Nic nie chce spać, budzi się często i chce przewracać się na brzuch tragedia
zeberka363
jestem szalona :-D
U nas w miarę ładnie w nocy śpi, pobudka o 2 i 5. Zasypia ok 21.
Z jedzeniem jest różnie- kaszke odstawiłam,bo tylko krzyk przy niej ostatnio był.
Ładnie je banany z jabłkiem, marchew z jabłkiem. Jagody mu nie podeszły.
Z zupek je marchew z ziemniakiem i masłem. Dostał też z selerem i pietruszką i też było ok. A wczoraj po raz pierwszy ziemniaki z żółtkiem, masłem i koperkiem- ależ mu smakowało
Z jedzeniem jest różnie- kaszke odstawiłam,bo tylko krzyk przy niej ostatnio był.
Ładnie je banany z jabłkiem, marchew z jabłkiem. Jagody mu nie podeszły.
Z zupek je marchew z ziemniakiem i masłem. Dostał też z selerem i pietruszką i też było ok. A wczoraj po raz pierwszy ziemniaki z żółtkiem, masłem i koperkiem- ależ mu smakowało
Mój już dzisiaj 8 dzień walczy dostał hidrasec, elektrolity, probiotyk, tasectan nie pomogło i od wczoraj włączyła mu lekarka nifuroksazyd mam nadzieję, że to już pomoże. Mały ogólnie zadowolony, uśmiechnięty, ładnie pije. W dzień ma dwie drzemki po 30 min i jedna ok 3h. W nocy chodzi spać ok 21 i ma zazwyczaj dwie pobudki. Dietę będziemy rozszerzać jak mu przejdzie.
Ce2793
Fanka BB :)
2-3 dni. W sumie obie metodyMam pytanie ile dni podajecie to samo warzywo lub owoc żeby sprawdzić czy nie ma alergii I czy nie szkodzi a potem do tego dodajecie drugi produkt czy oddzielnie potem kilka dni coś innego?
Ale chyba ma alergię na banana abardzo szkoda bo uwielbia. Odstawiam i obserwuje czy policzki będą miały normalny kolor
reklama
Szkoda że nie może ale może spróbuj za jakiś czas wtedy może będzie już ok Ja wciąż jestem na marchewce dziś 3 dzień a jutro może dodam jeszcze ziemniaczka dopiero teraz w miarę je z łyżeczki bo wcześniej więcej za buzią niż w środkiu2-3 dni. W sumie obie metody
Ale chyba ma alergię na banana abardzo szkoda bo uwielbia. Odstawiam i obserwuje czy policzki będą miały normalny kolor