reklama
Wesołych ja od początku w bobini.Wesołych świąt
Pytanie - w czym pierzecie ubranka dzieci? Zastanawiam się czy młodego nie uczula lovela. Mamy maści, stwierdzoną alergię na białko mleka a i tak młodego wysypuje na plecach i brzuchu...
Także życzę wesołych i spokojnych świąt Wielkanocnych!Wesołych świąt
Pytanie - w czym pierzecie ubranka dzieci? Zastanawiam się czy młodego nie uczula lovela. Mamy maści, stwierdzoną alergię na białko mleka a i tak młodego wysypuje na plecach i brzuchu...
Ubranka piore w loveli ale jak skończy się posiadany przeze mnie zapas mam zamiar przerzucić się już na proszek w którym bierzemy swoje ubrania już niektóre rzeczy ląduja razem z naszymi i nie widzę żadnej alergii
zeberka363
jestem szalona :-D
My w Loveli właśnie i jest ok.Wesołych świąt
Kupujecie już spacerówki?
Kupiliśmy już 2 miesiące temu żeby nie nosić wózka po schodach bo mały lubi usypiac w wózku. Mamy joie i jesteśmy zadowoleni, lekki, zwinny, składa się jedną ręką.My w Loveli właśnie i jest ok.
Kupujecie już spacerówki?
zeberka363
jestem szalona :-D
Jasiek śpi w wózku tylko gdy wózek jedzie, przy każdym postoju sie wybudza i piszczy z niezadowoleniaKupiliśmy już 2 miesiące temu żeby nie nosić wózka po schodach bo mały lubi usypiac w wózku. Mamy joie i jesteśmy zadowoleni, lekki, zwinny, składa się jedną ręką.
Czasami mam wrażenie, że on wcale nie śpi tylko czuwa z zamkniętymi oczami
anikpol
Aktywna w BB
Hej dziewczyny jakoś dawno mnie nie było i nadrabiam zaległości Moja też uwielbia spać w wózku, nieraz zaśnie twardo to zostawiam ją na tarasie i sobie śpi, a nieraz muszę wędrować, bo jak tylko się zatrzymam to się budzi i płaczeJasiek śpi w wózku tylko gdy wózek jedzie, przy każdym postoju sie wybudza i piszczy z niezadowolenia
Czasami mam wrażenie, że on wcale nie śpi tylko czuwa z zamkniętymi oczami
Zaczyna już dźwigać główkę, nie poleży już spokojnie na mnie czy na kocyku tylko podnosi główkę. Skończyła 13 tygodni. Przewraca się z plecków na boki i raz kiedyś na brzuszek więc trzeba ją pilnować
13.04 mam drugą dawkę szczepienia, pierwszą zniosła dzielnie bez gorączkowania.
Pozdrawiam i życzę wesołych i pogodnych Świąt
My w loveli pierzemy. Co macie do smarowania i na jakim mleku jest mały? U nas też problem z alergiąWesołych świąt
Martini4
Fanka BB :)
Jesteśmy na bebilonie pepti a smarujemy maścią z robioną w aptece oraz advantan+cerkobaza.My w loveli pierzemy. Co macie do smarowania i na jakim mleku jest mały? U nas też problem z alergią
Jutro idę do dermatologa, zobaczymy co powie...
reklama