reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

My jeszcze przed szczepieniem bo mała katar miała a do tego ma pleśniawki bo ma plamki na języku 😐 do tego z laktacja średnio bo tego mleka nie jest za dużo 😐 teraz trochę pociumkala i już mało co leci.. Już nawet z desperacji kupiłam mm i druga butelkę (lovi) ale nie ma szans niech chce 😭
Spróbuj z butelka avent. Na istagramie jest profil zaufajpoloznej robily one przegląd butelek i właśnie polecają na pierwszym miejscu butelki aventu.

reklama
No chciałam ja ale akurat w sklepie u mnie nie było już tylko lovi ale to najwyżej jutro w innym. Albo dokupię smoczka do mam tylko 0 jak jest taki w ogóle bo ten ma 1 na smoczku i za szybko leci. Też myske ze może przez pleśniawki nie chce ssać.

Nie uwierzysz ale u mnie jest to samo.. u nas co prawda zjada chetniej niz u was ale je mniej bo albo marudzil i wypluwal albo zasypial. Pozniej wciskalam na sile to mi ulewal. Zostalam przy mniejszych porcjach i myslalam ze bedzie czesciej wolal ale nic takiego. Czasem smoczka przygryza czasem go cofa bez wymiotow.
U mnie też zdarza się mu zasnąć ale podnoszę do odbicia i trochę jeszcze zjada Ogólnie jest niespokojny I rozdrazniony po szczepieniu wcz nie spał prawie cały dzień a dziś odwrotnie zasypia w każdej pozycji Już boję się co będzie po kolejnym szczepieniu w kwietniu 😖

U mojego na szczęście po szczepieniu nic się nie zmieniło, je tyle samo, spał tylko dłużej przez dwa dni po szczepieniu, a teraz wrócił do normy:) tylko ja nie szczepiłam na rotawirusy.

U mnie śpi po 1.5 h w ciągu dnia ale zdarzają się 10 min drzemki zależy od dnia ( dziś jest jakaś niespokojna co chwilę się budzi). Szczepienie przełożyłam na kolejny tydzień, bo mój starszy załapal katar w przedszkolu i boję się, żeby małej też nie wzięło coś.

U mnie śpi po 1.5 h w ciągu dnia ale zdarzają się 10 min drzemki zależy od dnia ( dziś jest jakaś niespokojna co chwilę się budzi). Szczepienie przełożyłam na kolejny tydzień, bo mój starszy załapal katar w przedszkolu i boję się, żeby małej też nie wzięło coś.
U nas jest tak samo :) raz spi 1,5 h a czasem pomiedzy karmieniami tylko 10-15 min. Zaczal dzis normalnie jesc i wgl. Duzo gaworzy i sie smieje i sam nawet polezy. Podejrzewam ze nam sie skok zbiegl ze szczepieniem :)

reklama
Do góry