U mnie bujanie na rękach. Potem spi na rękach jest kompletnie "nieodkladalna". W lozeczku się budzi więc w nocy spi obok mnie. Jak jest zbyt zmęczona to zamiast spać - krzyczy. W domu nic nie mogę zrobic. Smoczka czasem weźmie ale często wypluwa. Za to często zasypia przy piersi. Na szczęście... A no i w domu wszyscy chodzą na paluszkach, taki terrorA jak u waszych dzieciaczki z usypaniem? Zasypiają same w łóżeczku czy musicie nosić i bujać?
reklama
Ce2793
Fanka BB :)
Tak, złuszczał się przez ponad 2 tygodnie na stopach, łydkach i trochę brzuchu. Kąpie w żelu Hipp i smaruje DERMA ECO BABYU mojego małego zluszcza sie skora, naskórek czy u Was jest podobnie I czym smarujecie Dodam że kąpię w Oliatum wg zalecen położnej
A tak wogole miłego dnia życzę
Ja obecnie nie mam. Może dlatego że przy drugim dziecku człowiek jakby wiedział czego się spodziewać. Ale przy pierwszym było ciężko a byłam tak jak mowisz - zielona. Pamiętam że zamykalam się w łazience, siadalam na podłodze i wyłam żeby mama i tesciowa nie widziały. A czasami ciężko było przetrawic ich "dobre" radyA czy wy te, czasem macie takie psychiczne kryzysy? Że nie dajecie już rady, nie wiecie co więcej możecie zrobić i tęsknicie za spokojem przed urodzeniem? Mam nadzieję, że to minie. Moje pierwsze dziecko i jestem zielona.
Pierwsze chwilę są trudne ale pamiętaj, ze szybko ( a nawet za szybko) mijaja i jak malenstwo skończy 3 miejsce to będzie o niebo lepiej a jak zacznie siadac to już w ogóle.
ElaStyczna
Nie bylam. Dopiero 13 dni po jestem. Dzwonilam do poloznej i mowila ze normalne sa takie przerwy, wiec sie uspokoilam.Może miesiączka. Byłaś na kontroli u ginekologa? Ja dziś po 3 tygodniach byłam. Nadal lekko krwawię ale jest coraz lepiej
healthy.mindset
Aktywna w BB
To normalne, czy po cesarce czy po porodzie naturalnym. Czasem jest kilka dni przerwy od krwawienia.Dziewczyny po cc. Jak u was z krwawieniem? Ja mialam czysto 3 dni a teraz w 12 dniu znow sie polalo i zaczelam sie bac :///
healthy.mindset
Aktywna w BB
Krwawienie moze trwac do 4-6 tygodnii, nie przejmuj sie, wszystko jest w porzadkuNie bylam. Dopiero 13 dni po jestem. Dzwonilam do poloznej i mowila ze normalne sa takie przerwy, wiec sie uspokoilam.
zeberka363
jestem szalona :-D
U mnie czwarte dziecko,a kryzysy też miewam. To normalne- hormony jeszcze w nas szaleją.A czy wy te, czasem macie takie psychiczne kryzysy? Że nie dajecie już rady, nie wiecie co więcej możecie zrobić i tęsknicie za spokojem przed urodzeniem? Mam nadzieję, że to minie. Moje pierwsze dziecko i jestem zielona.
reklama
ElaStyczna
Ja tez pierwsze dziecko i mam wrazenie ze maz lepiej sie zajmuje.. przy mnie maly ciagle placzeA czy wy te, czasem macie takie psychiczne kryzysy? Że nie dajecie już rady, nie wiecie co więcej możecie zrobić i tęsknicie za spokojem przed urodzeniem? Mam nadzieję, że to minie. Moje pierwsze dziecko i jestem zielona.