reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
A jak sie maly czuje?Ja miałam po 6 wiadomości dziennie przez ostatnie 2 tygodnie
Oj tak.. Znam te pytania.. Oszalec można. Najbardziej mnie rozwala tekst: No przyznaj się, że już urodziłaś! A przecież w teorii termin mam dopiero na 27.12 i choćbym chciała to nie przyspieszę przecieżW piątek kolejne KTG, ewentualnie następne we wtorek i wtedy lekarka powie mi co dalej.
Na dodatek strasznie jestem poddenerwowana, bo cała rodzinka (szczególnie męża) co chwilę dzwoni i pyta czy już urodziłam. Dziś miałam przez nich już lekkie załamanie, bo ile można. Niby dzwonią tylko do niego, ale strasznie się denerwuję, bo jednak wszystko słyszę... A nerwy też nie pomagają...
ElaStyczna
I rownie dobrze mozesz urodzic w nowym rokuOj tak.. Znam te pytania.. Oszalec można. Najbardziej mnie rozwala tekst: No przyznaj się, że już urodziłaś! A przecież w teorii termin mam dopiero na 27.12 i choćbym chciała to nie przyspieszę przecież
Niestety nie ogólnie ta wizyta wg mnie to ost wyciagniecie kasy przed porodem bo dostałam tylko skierowanie I zrobił usg I nawet zapomniałam odebrać wynik gbsA sprawdzali przeplywy?
Ja mojej mamie przestalam juz odpisywac, bo mnie irytuje. Pyta co tam ja odpisuje i ona nic wiecej. Skoro sprawdza mnie tylko czy leze w szpitalu to dowie sie jak urodze nigdy nie mialam z nia takiego kontaktu a nagle sobie przypominaja. Znajomi wiedza kiedy mam CC ale rodzicom i reszcie nie mowilismy. Znaja termin i ze bedzie cc ale wiecej nie musza wiedziec kiedy co i jak Ty masz inna sytuacje bo roznie moze byc ja nie mowilam nikomu na kiedy termin dokladnie tylko mowilam, ze w okolicach swiat
Ce2793
Dobrze dziś jest spokojniejszy. Powoli przyzwyczajamy się do domu.A jak sie maly czuje?
ibu
Aktywna w BB
O, to ja tego jeszcze nie słyszałam. Najczęściej „jak tam sytuacja”, na co ma się ochotę odpowiedzieć „normalnie”.Oj tak.. Znam te pytania.. Oszalec można. Najbardziej mnie rozwala tekst: No przyznaj się, że już urodziłaś! A przecież w teorii termin mam dopiero na 27.12 i choćbym chciała to nie przyspieszę przecież
ElaStyczna
Ten wynik bedzie Ci potrzebny no i ja bym to sprawdzila. Moze byc cos z lozyskiem jakies zwapnienia lub z przeplywami.. ilosc wod tez dobrze sprawdzic. Mozliwe tez ze zmierzyl na szybko byle jak ale tego nie wiemy.Niestety nie ogólnie ta wizyta wg mnie to ost wyciagniecie kasy przed porodem bo dostałam tylko skierowanie I zrobił usg I nawet zapomniałam odebrać wynik gbs
reklama
Myślę, że każda z nas to czeka i czasem trzeba sobie trochę popłakać żeby ulzylo nowa rzeczywistość zawsze potrafi trochę przytłoczyć-nic się nie martw!Cześć dziewczyny dzisiaj mnie dopadł kryzys, że sobie nie poradzę i musiałam sobie poryczeć ehh hormony...