Pewnie, że dam znać wizyta o 12:30 oczywiście już mnie stresik łapie..Daj znaka co u malenstwa jak bedziecie po o ktorej masz wizyte?
reklama
Margaret 39
Zaciekawiona BB
Hejka,
Ayla1414 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia .
U mnie przeziębienie przeszło, ale od dwóch dni dość mocny ból pachwin, spojenia łonowego przy poruszaniu się i oczywiście przy przekładaniu na bok w nocy .
Rozmawiałam wczoraj z lekarzem prowadzącym, podejrzewa rozejście spojenia łonowego, mam nadzieję, że będzie w granicach normy, bo inaczej to katastrofa.
Czy któras z Was też to przechodzi?
U mnie przeziębienie przeszło, ale od dwóch dni dość mocny ból pachwin, spojenia łonowego przy poruszaniu się i oczywiście przy przekładaniu na bok w nocy .
Rozmawiałam wczoraj z lekarzem prowadzącym, podejrzewa rozejście spojenia łonowego, mam nadzieję, że będzie w granicach normy, bo inaczej to katastrofa.
Martini4
Fanka BB :)
Mnie tak bolało z 3 dni, ale na badaniu lekarz powiedział że młody rośnie i nie widzi nic związanego z rozejściem. Teraz od czasu do czasu odczuwam ciągnięcie na dole, ale nie ma już bólu przy chodzeniu czy przekładaniu.Hejka,
Mam nadzieję, że szybko przejdzie i nic poważnego nie będzie
Ayla1414 - gratulacje!
Ayla1414
DziękujemyHejka,
Ayla1414 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia [emoji141][emoji1774].
U mnie przeziębienie przeszło, ale od dwóch dni dość mocny ból pachwin, spojenia łonowego przy poruszaniu się i oczywiście przy przekładaniu na bok w nocy [emoji19].
Margaret 39
Zaciekawiona BB
Mnie tak bolało z 3 dni, ale na badaniu lekarz powiedział że młody rośnie i nie widzi nic związanego z rozejściem. Teraz od czasu do czasu odczuwam ciągnięcie na dole, ale nie ma już bólu przy chodzeniu czy przekładaniu.
Mam nadzieję, że szybko przejdzie i nic poważnego nie będzie
Ayla1414 - gratulacje!
Dziękuję Martini4 za pocieszenie, chciałabym, aby skończyło się tak jak u Ciebie. Lekarz kazał duzo odpoczywać i sie oszczędzać. Wizytę mam dopiero za niecałe 2 tyg.
Hej ja po prenatalnych wszystkie narządy pięknie pracują lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, tylko powiedział, żeby kontrolować wzrost bo na dzień dzisiejszy 29+4 waży około 1300g więc jak powiedział mieści się w normie, ale jest poniżej przeciętnej. Jak zapytałam o przyczynę to stwierdził, że najwidoczniej taka moja uroda, że będę rodziła mniejsze dzieci, ale gdyby mały odbiegał od normy powyżej dwóch tygodni to wtedy należy przerwać ciążę..
Margaret 39
Zaciekawiona BB
Hej ja po prenatalnych wszystkie narządy pięknie pracują lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, tylko powiedział, żeby kontrolować wzrost bo na dzień dzisiejszy 29+4 waży około 1300g więc jak powiedział mieści się w normie, ale jest poniżej przeciętnej. Jak zapytałam o przyczynę to stwierdził, że najwidoczniej taka moja uroda, że będę rodziła mniejsze dzieci, ale gdyby mały odbiegał od normy powyżej dwóch tygodni to wtedy należy przerwać ciążę..
Rubi, a co oznacza ostatnie zdanie, dlaczego przerwać ciąże? Mój w 28 tyg +5 dni ważył 1154 i było ok
ElaStyczna
To super najwazniejsze ze przybiera cos. Mniej niz powinien ale rosnie. A jak bedzie sie cos dziac to na pewno zareagujaHej ja po prenatalnych wszystkie narządy pięknie pracują lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, tylko powiedział, żeby kontrolować wzrost bo na dzień dzisiejszy 29+4 waży około 1300g więc jak powiedział mieści się w normie, ale jest poniżej przeciętnej. Jak zapytałam o przyczynę to stwierdził, że najwidoczniej taka moja uroda, że będę rodziła mniejsze dzieci, ale gdyby mały odbiegał od normy powyżej dwóch tygodni to wtedy należy przerwać ciążę..
reklama
ElaStyczna
Pewnie chodzi o to ze jak nie przybiera to bezpieczniej bedzie mu juz poza brzuszkiem gdzie bedzie juz dostawal pokarm