ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja mam 27 lat, z mezem jestesmy razem od 4, a po slubie rok. To moja druga ciaza, ale pierwsze dziecko. Pracuje w ksiegowosci a od malego zyje sportem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety tylko stawiałam się domowymi sposobami - czosnek i dużo herbat z cytryną i imbirem.Cześć dziewczyny,
Wczoraj rozłożyło mnie lekkie przeziębienie, ogólnie mam katar i ból gardła, gorączki nie mam. Co oprócz domowych sposobów polecacie na ból gardła?
Też na razie tylko domowe sposoby, ale wieczorem wyskoczymy może do apteki. Biorę już *spam*, może coś jeszcze doradzą. Miłego dniaJa niestety tylko stawiałam się domowymi sposobami - czosnek i dużo herbat z cytryną i imbirem.
Co do medycznych rzeczy - w aptece powinni pomóc coś dobrać
Moja mama piecze rewelacyjnie. Miała jednak problem z drożdżowym. Kilka miesięcy temu znalazła przepis wg którego udaje jej się
Ostatnio Pani w aptece dała mi Tantum Verde bo ono działa miejscowo ponoć, nie przechodzi do organizmu. No u mnie niestety i tak skończyło się antybiotykiem więc uważaj na siebie. ZdrówkaCześć dziewczyny,
Wczoraj rozłożyło mnie lekkie przeziębienie, ogólnie mam katar i ból gardła, gorączki nie mam. Co oprócz domowych sposobów polecacie na ból gardła?
Jaki już duży! A jak odczuwasz skurcze? Mi tylko czasem brzuch stwardnieje ale nic poza tym. I zastanawiam się czy nie mam czy ja nie wyłapujeJa po wizycie właśnie, na szczęście mimo ciągłych skurczy szyjka cała, mały nie wiem jakim cudem skoro tak słabo czuje ruchy waży ok 1490 gr, przepływy dobre i jest główką w dół
Twardnienie brzucha ale bolesne, to takie dziwne uczucie trochę jak normalny skurcz taki co w łydkę łapie a trochę jak silna miesiączka.[GROUP=]
Jaki już duży! A jak odczuwasz skurcze? Mi tylko czasem brzuch stwardnieje ale nic poza tym. I zastanawiam się czy nie mam czy ja nie wyłapuje
[/GROUP]