MalyGosc
Fanka BB :)
O Dzizas, sądziłam, ze okres kwarantanny to z góry ustalone te 2 tyg dla każdegoBo najpierw osoba która ma pozytywny musi mieć negatywny i dopiero będą wymazywać resztę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Dzizas, sądziłam, ze okres kwarantanny to z góry ustalone te 2 tyg dla każdegoBo najpierw osoba która ma pozytywny musi mieć negatywny i dopiero będą wymazywać resztę
U mnie 106Dziś u mnie 100 dni do porodu
Myślę że nikt nie jest do tego gotowy ... Nie da się być nawet przy 2 dziecku, moim zdaniemU mnie 106
Coraz bliżej mety, a ja chyba nadal psychicznie nie jestem na to gotowa...
W głowie ciągle wątpliwości i ciemne myśli,jakieś doły....eh te hormony...
Dobrze że sie uspokoiłaśJa dziś nie wytrzymałam i umówiłam się na dodatkową wizytę bo wciąż nie czuje ruchów dziecka choć to 23 tydzień ale wszystko jest ok mały ważył 623g
Jasne w 20 tyg 339g rośnie średnio 100g na tydzienDobrze że sie uspokoiłaś
Mój w 23 tyg ważył 644g więc bardzo podobnie pamiętasz ile ważył w 20 tyg?
To ja znowu kurdupla urodzę ja na połówkych byłam 22+5 i miał 500 grDobrze że sie uspokoiłaś
Mój w 23 tyg ważył 644g więc bardzo podobnie pamiętasz ile ważył w 20 tyg?
To mój maluch będzie już pewnie ważyć koło kilograma a mój suwaczek mówi że 500 g...Jasne w 20 tyg 339g rośnie średnio 100g na tydzien